StoryEditorOCM
Regijana putu iz tirane

Troje saborskih zastupnika zapelo u Beogradu: ‘Nevjerojatno, skinuli nas s leta za Zagreb kao slučajno....‘

Piše Marko Špoljar/JL
3. listopada 2024. - 09:37

- U Beogradu su nas bez ikakvog razloga skinuli s leta za Zagreb. Bez ikakvog objašnjenja spriječili su nas da se ukrcamo na let kompanije "Air Serbia", na šalteru su nam rekli samo da nas je aviokompanija skinula s leta - kazao je jutros Igor Peternel, saborski zastupnik i potpredsjednik nedavno osnovane stranke Domino za Jutarnji list.

Trenutno je kaže, u jednom beogradskom hotelu i čeka novi let iz Beograda.

- Nevjerojatno je to njihovo ponašanje, da bez ikakvog razloga s leta skinu troje zastupnika u Hrvatskom saboru - Anamariju Blažević (HDZ), Draženku Polović (Možemo!) i mene. Balkanska posla! - kaže Peternel.

Troje zastupnika zapelo je u Beogradu na povratku sa službenog puta u Tiranu.

image
Ronald Gorsic/Cropix

- Na putu iz Tirane za Zagreb izaslanstvo Sabora, nas troje zastupnika i gospođa iz stručne službe, "sasvim slučajno" smo u Beogradu skinuti s leta za Zagreb. Na izlazu smo gledali u autobus koji je stajao na pisti spreman putnike odvesti do aviona, ali nam je objašnjeno da smo ipak zakasnili i moramo u Beogradu prenoćiti. Čak su znali da će nam i prtljaga zakasniti pa su je unaprijed izbacili na traku umjesto u avion za Zagreb - poručio je Peternel sinoć na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2024 09:38