StoryEditorOCM
Regijaseks na eks

Svingerska pomama zahvatila je cijelu susjednu državu i sve društvene slojeve. Oglasi poručuju: ‘Ludo lude‘ djevojke traže ‘izdržljive obdarene momke‘

Piše PSD
23. rujna 2022. - 14:54
Upoznajte zanimljive ljude, promijenite partnere i unaprijedite svoj seksualni život već večeras. Bilo da ste početnik ili imate iskustva, naš klub će Vas oduševiti‘, piše u oglasu srbijanskog swing kluba (ilustracija)AFP

Svingerski pokret desetljećima je prisutan u zapadnim zemljama, a na mahove se širio i našim krajevima. Uz pokret se nužno veže i diskrecija pa detalji rijetko izlaze izvan svingerskog kruga.

Ipak čini se da se u susjednoj Srbiji razbuktala svingerska scena. Postoji i stranica za swingere koja ovako poziva nove članove:

"Upoznajte zanimljive ljude, promijenite partnere i unaprijedite svoj seksualni život već večeras. Bilo da ste početnik ili imate iskustva, naš klub će Vas oduševiti. Vruće svingerice, dođite! Nemojte se iznenaditi ako na njemu ugledate profil svoga susjeda Vladislava i njegove supruge Anke, u čijem opisu stoji ‘par otvorenog duha spreman na druženje i zabavu‘, piše Zadovoljna.rs.

Svingeri su obični ljudi koje susrećemo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 18:40