stdClass Object ( [id] => 1205559 [title] => Srpkinja koja je ubila supruga i betonirala njegovo tijelo samo je jedna u nizu. Ovo su najokrutnije žene ubojice u Srbiji, jedna od njih svoju je žrtvu skuhala u loncu [alias] => srpkinja-koja-je-ubila-supruga-i-betonirala-njegovo-tijelo-samo-je-jedna-u-nizu-ovo-su-najokrutnije-zene-ubojice-u-srbiji-jedna-od-njih-svoju-je-zrtvu-skuhala-u-loncu [catid] => 245 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Vijest da je Biljana S. ubila svog muža Ivana pa zabetonirala njegovo tijelo na njihovom imanju, dok je gotovo tri godine pričala da je on u Rusiji, šokirala je javnost. Ovo ubojstvo nesumnjivo je podsjetilo na još jedan zločin koji se u svibnju ove godine odigrao u Srbiji, u Zrenjaninu, gdje je Tereza P. ubila svog muža, a zatim tijelo sasjekla motornom pilom. Srpski portal Nova.rs podsjeća na neke od najsurovijih žena ubojica koje su u toj zemlji hladnokrvno ubijale muževe, članove obitelji, pa i slučajne prolaznike.

Tri godine krila betonirano tijelo u kući​

Klupko jezivih okolnosti zločina kakav Srbija ne pamti počelo je se odmotavati u ponedjeljak kad je tijelo Biljane S., čiji je nestanak prijavljen policiji, pronađeno u pomoćnom objektu obiteljske kuće u selu kod Leskovca. Prema prvim informacijama iz istrage, sumnja se da je izvršila samoubojstvo.

Međutim, na dan Biljanine sahrane dogodio se bizaran obrat - u njezinoj kući pronađeno je zabetonirano tijelo njezinog muža Ivana, koji je, prema prvim informacijama obdukcije, ubijen oštrim predmetom, a rane su jako stare. Sumnja se da je Biljana krila mrtvog muža čak tri godine, dok je svima pričala kako on radi u Rusiji.

- Tri godine je sjedio betoniran. Idemo na njezinu sahranu, ja nju žalim, a moj sin mrtav - rekla je majka stradalog Ivana.

Njegovi roditelji ispričali su kako su namjeravali raspisati potragu za njim nakon sahrane njihove snahe Biljane, koja se sada sumnjiči za zločin. Ističu da im je bilo sumnjivo to što ga nije bilo, niti su imali ikakvih informacija o njemu.

U međuvremenu, policija je saslušala Biljaninog novog partnera Aleksandra koji je, kako je priopćio njegov otac, poligrafski testiran, nakon čega je pušten. Dosadašnji podaci iz istrage nisu ukazali na to da je Biljana imala pomagača kad je ubila svog supruga i tijelo zabetonirala.

Da slučaj bude još bizarniji, jedan Biljanin rođak preminuo je tijekom njezina pogreba, a na smrtovnici se na popisu ožalošćenih našao upravo njen suprug Ivan, vjerojatno zato što je saznanje o njegovoj sudbini stiglo tek nakon što je Bojana ispraćena na vječni počinak.

Sjekla ga motornom pilom pa kuhala dijelove tijela​

Ovaj težak zločin podsjetio je na surovo ubojstvo u Zrenjaninu, kada je Tereza P. napala svog muža Srđana P. dok je spavao, izbola ga više puta, a zatim sasjekla njegovo tijelo motornom pilom. I tu nije bio kraj ovog gnjusnog zločina...

---

image

Tereza Perić

Screenshot/Facebook
---

Naime, Tereza je, kako se sumnja, Srđana prvo otrovala tako što mu je stavljala sedative u vodu. Tako omamljen Srđan nije bio u stanju obraniti se od nje, iako je fizički znatno niža i sitnija od njega. Tereza ga je potom, najverojatnije kad je zaspao, prvo izbola nožem, pa ga isjekla pilom, a zatim je dijelove njegova tijela kuhala u velikom loncu!

Susjedi su u svojim svjedočenjima ispričali da je zločinu prisustvovalo i jedno od troje Terezine djece iz prvog braka. Prema pričama susjeda, ovo nije prvi put da je ona bila nasilna, a navodno je napadala i svog bivšeg muža.

Ubila svoje ljubavnike​

Jasmina Cvetković, u medijima prozvana "Crna Jasmina", šest godina je provela u zatvoru zbog ubojstva Aleksandra Paunovića, a onda je 2014. godine uhićena zbog novog ubojstva.

Nakon sedam godina provedenih na slobodi, ponovno je uhićena jer je ubila 38-godišnjeg Milana Tomovića s kojim je bila u vezi.

---

image

Jasmina Cvetković

---

Susjedi su svjedočili da je tom ubojstvu prethodila žučna svađa u stanu u beogradskom naselju Miljakovac, a Jasmina, koja je zbog zlodjela dobila nadimak "Crna Jasmina", branila se da je Tomovića ubila u samoobrani. Osuđena je na 13 godina zatvora.

Ubila muža i brata, pljačkala​

Dušanka Petrović bila je zaposlena u Privrednom sudu u Beogradu kao stručna suradnica. Kad bi suci otišli na pauzu, ona bi im iz torbi uzimala ključeve, koje je poslije duplirala, a zatim ulazila u njihove stanove i kuće i potkradala ih.

Zbog toga je i odgovarala, i bila u zatvoru, ali sve to nije smetalo pilotu Selimiru Trpkoviću da se u nju zaljubi i da je oženi, i pored protivljenja svoje dvoje djece iz prvog braka. Prije nego će počiniti zločin, Dušanka je nagovorila Selimira da otkupi svoj veliki stan na Novom Beogradu i da ga potom prepiše na njezinu kći iz prvog braka, što je on i učinio.

A onda je osvanuo i kobni dan za Tripkovića, koji je redovito džogirao na Savskom keju. Dušanka ga je tog predvečerja pratila, da bi ga u jednom trenutku upucala u potiljak, a onda iz sveg glasa povikala: "Upomoć, napali su nas!".

U ženskom zatvoru u Požarevcu Dušanka se zbližila s cimericom Ljubicom Kolovrat, s kojom se jednog slobodnog vikenda išetala iz ćelije i više se nije vratila.

A onda je, u ožujku 2006. godine, regijom odjeknula vijest da je Dušanka Petrović u Sarajevu organizitala ubojstvo svog brata Aleksandra, da bi se dokopala majčinog stana koji on nije htio prodati.

Prva žena osuđena na 40 godina robije

Olivera Krsmanić bila je prva žena koja je osuđena na 40 godina zatvora u Srbiji, ali je kasnije ta kazna preinačena u 15 godina, dok je njezin partner u zločinu, Slobodan Jordanov​, osuđen na 20 godina. Olivera je 2005. godine ubila taksista Nezira Šišića hicem u potiljak.

---

image

Olivera Krsmanić

---

Tijelo žrtve pronađeno je kod toplane na Ceraku u Beogradu. Motiv ubojstva nije bilo koristoljublje, jer od taksista nije uzela novac. U policiji je kratko izjavila: "Imala sam pare, na taksimetru je otkucalo 597 dinara. Razmišljala sam da li da platim ili da ga ubijem. Izvadila sam pištolji i pucala mu u glavu", opisala je događaj Olivera.

Šišić, inače bivši policajac, umro je trenutačno. Ubojica je nogama izgurala njegovo tijelo s vozačkog mjesta i sjela za volan. U selu Guncati kod Beograda, pokupila je Slobodana Jordanova. Oboje su u tom trenutku bili ovisni o drogama. Šišićev automobil pronađen je spaljen u mjestu Grabovica kod Gornjeg Milanovca.

Olivera je ispričala Slobodanu što je učinila i kako je ubila taksista. On je tada odlučio i sam provjeriti kako je to ubiti čovjeka.

Njegova žrtva bio je Zoran Radović, radnik privatne benzinske pumpi na Ibarskoj magistrali u selu Mojsinje, između Čačka i Kraljeva.

Policajci su brzo povezali dva ubojstva te je počela potraga za Oliverom i Slobodanom. Na kraju je uslijedila i filmska potjera, Jordanov je pucao na policiju i ranio policajca Nenada Jelića, a u okršaju je i sam ozlijeđen.

Olivera Krsmanić izašla je iz zatvora u ožujku 2020. godine, mjesec i pol dana prije isteka pune kazne od 15 godina. Ona više ne živi u Srbiji.

Satarom ubila majku i baku​

Teodora Viktorović, inače unuka poznatog srpskog glumca Mihajla Viktorovića, 2017. godine satarom je ubila prvo svoju 61-godišnju majku Ljiljanu, a zatim i svoju 90-godišnju baku Ivanku.

---

image

Teodora Viktorović

Screenshot/Facebook
---

Zločin se dogodio nakon što se posvađala s majkom koju je navodno probudila dok je spremala hranu za dijete. Sukob između nje i majke, prepričavalo se kasnije, trajao je godinama i spominjao se kao jedan od mogućih okidača za zločin.

Nakon što je presudila majci, istom satarom je ubila i baku koja je spavala, a u stanu je s njima bila i Teodorina kći, kao i usnuli suprug. Odmah nakon krvavog pira Teodora je popila votku i lijekove.

Njezin suprug kasnije je ispričao da ga je probudilo Teodorino vrištanje i da je, vidjevši je krvavu kad se probudio, pomislio da se pokušala ubiti, a onda mu je rekla što je učinila. Kao motiv ubojstva navodili su se loši obiteljski odnosi između Teodore i njezine majke, a osuđena je na 30 godina zatvora.

Ubila penzionerku pa dijelove tijela bacila u kontejner​

Jelena Špagović, inače kći pokojnog srpskog političara Saše Dujovića, ubila je svoju 80-godišnju susjedu Majdu Garović u lipnju 2019. godine.

---

image

Jelena Špagović

Screenshot/Facebook
---

Nakon što je presudila starici, Jelena je njezino tijelo isjekla na dijelove i spakirala ga u kovčeg, koji je kasnije automobilom odvezla do vikend naselja Krčedin i tamo ga zapalila u jednom kontejneru.

S Jelenom je uhićen i njezin brat Momčilo zbog sumnje da joj je pomogao u zločinu, ali je on ubrzo pušten iz pritvora.

Kako je tužiteljstvo navelo, Jelena Špagović je penzionerku brutalno ubila zbog duga od 2.450 eura. Nakon zločina, djevojka je s tijela starice skinula zlatni lanac i prodala ga u zalagaonici.

Jedan od glavnih tragova zahvaljujući kojem je rasvijetljen ovaj zločin bila je krv pronađena u Jeleninom automobilu, piše Nova.rs.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => nevjerojatni zločini [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [extra_fields_search] => nevjerojatni zločini 2 0 8322 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2022-07-04 09:26:27 [created_by] => 264 [created_by_alias] => PSD [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2022-07-04 10:52:04 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2022-07-04 10:52:04 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 271 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 245 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti iz regije. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, regija [secure] => 0 [page_title] => Regija [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 0 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 1 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2022\/07\/04\/22634040.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/04\/22634100.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/04\/22634102.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/04\/22634104.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/04\/22634106.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/04\/22634108.jpg","\/images\/slike\/2022\/07\/04\/22634112.png"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["","Screenshot\/Facebook","Screenshot\/Facebook","","","Screenshot\/Facebook","Screenshot\/Facebook"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","

Jelena \u0160pagovi\u0107<\/p>","

Teodora Viktorovi\u0107<\/p>","

Jasmina Cvetkovi\u0107<\/p>","

Olivera Krsmani\u0107<\/p>","

Tereza Peri\u0107<\/p>","

Biljana Stojanovi\u0107<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"804x537","hd_22634040_1920.jpg":"1920x1080","k_22634040_1280.jpg":"1280x1280","k_22634040_1024.jpg":"1024x1024","k_22634040_640.jpg":"640x640","k_22634040_480.jpg":"480x480","k_22634040_340.jpg":"340x340","k_22634040_220.jpg":"220x220","o_22634040_1280.jpg":"1280x854","o_22634040_1024.jpg":"1024x683","o_22634040_640.jpg":"640x427","o_22634040_480.jpg":"480x320","o_22634040_340.jpg":"340x227","o_22634040_220.jpg":"220x146","h_22634040_1280.jpg":"1280x854","h_22634040_1024.jpg":"1024x683","h_22634040_640.jpg":"640x427","h_22634040_480.jpg":"480x320","h_22634040_340.jpg":"340x227","h_22634040_220.jpg":"220x147","pp_22634040_1280.jpg":"1280x1628","pp_22634040_1024.jpg":"1024x1303","pp_22634040_640.jpg":"640x814","pp_22634040_480.jpg":"480x611","pp_22634040_340.jpg":"340x432","pp_22634040_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1658x1658","hd_22634100_1920.jpg":"1920x1080","k_22634100_1280.jpg":"1280x1280","k_22634100_1024.jpg":"1024x1024","k_22634100_640.jpg":"640x640","k_22634100_480.jpg":"480x480","k_22634100_340.jpg":"340x340","k_22634100_220.jpg":"220x220","o_22634100_1280.jpg":"1280x1280","o_22634100_1024.jpg":"1024x1024","o_22634100_640.jpg":"640x640","o_22634100_480.jpg":"480x480","o_22634100_340.jpg":"340x340","o_22634100_220.jpg":"220x220","h_22634100_1280.jpg":"1280x854","h_22634100_1024.jpg":"1024x683","h_22634100_640.jpg":"640x427","h_22634100_480.jpg":"480x320","h_22634100_340.jpg":"340x227","h_22634100_220.jpg":"220x147","pp_22634100_1280.jpg":"1280x1628","pp_22634100_1024.jpg":"1024x1303","pp_22634100_640.jpg":"640x814","pp_22634100_480.jpg":"480x611","pp_22634100_340.jpg":"340x432","pp_22634100_220.jpg":"220x280"},{"size0":"740x740","hd_22634102_1920.jpg":"1920x1080","k_22634102_1280.jpg":"1280x1280","k_22634102_1024.jpg":"1024x1024","k_22634102_640.jpg":"640x640","k_22634102_480.jpg":"480x480","k_22634102_340.jpg":"340x340","k_22634102_220.jpg":"220x220","o_22634102_1280.jpg":"1280x1280","o_22634102_1024.jpg":"1024x1024","o_22634102_640.jpg":"640x640","o_22634102_480.jpg":"480x480","o_22634102_340.jpg":"340x340","o_22634102_220.jpg":"220x220","h_22634102_1280.jpg":"1280x854","h_22634102_1024.jpg":"1024x683","h_22634102_640.jpg":"640x427","h_22634102_480.jpg":"480x320","h_22634102_340.jpg":"340x227","h_22634102_220.jpg":"220x147","pp_22634102_1280.jpg":"1280x1628","pp_22634102_1024.jpg":"1024x1303","pp_22634102_640.jpg":"640x814","pp_22634102_480.jpg":"480x611","pp_22634102_340.jpg":"340x432","pp_22634102_220.jpg":"220x280"},{"size0":"578x869","hd_22634104_1920.jpg":"1920x1080","k_22634104_1280.jpg":"1280x1280","k_22634104_1024.jpg":"1024x1024","k_22634104_640.jpg":"640x640","k_22634104_480.jpg":"480x480","k_22634104_340.jpg":"340x340","k_22634104_220.jpg":"220x220","o_22634104_1280.jpg":"1280x1924","o_22634104_1024.jpg":"1024x1539","o_22634104_640.jpg":"640x962","o_22634104_480.jpg":"480x721","o_22634104_340.jpg":"340x511","o_22634104_220.jpg":"220x330","h_22634104_1280.jpg":"1280x854","h_22634104_1024.jpg":"1024x683","h_22634104_640.jpg":"640x427","h_22634104_480.jpg":"480x320","h_22634104_340.jpg":"340x227","h_22634104_220.jpg":"220x147","pp_22634104_1280.jpg":"1280x1628","pp_22634104_1024.jpg":"1024x1303","pp_22634104_640.jpg":"640x814","pp_22634104_480.jpg":"480x611","pp_22634104_340.jpg":"340x432","pp_22634104_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1650x1098","hd_22634106_1920.jpg":"1920x1080","k_22634106_1280.jpg":"1280x1280","k_22634106_1024.jpg":"1024x1024","k_22634106_640.jpg":"640x640","k_22634106_480.jpg":"480x480","k_22634106_340.jpg":"340x340","k_22634106_220.jpg":"220x220","o_22634106_1280.jpg":"1280x851","o_22634106_1024.jpg":"1024x681","o_22634106_640.jpg":"640x425","o_22634106_480.jpg":"480x319","o_22634106_340.jpg":"340x226","o_22634106_220.jpg":"220x146","h_22634106_1280.jpg":"1280x854","h_22634106_1024.jpg":"1024x683","h_22634106_640.jpg":"640x427","h_22634106_480.jpg":"480x320","h_22634106_340.jpg":"340x227","h_22634106_220.jpg":"220x147","pp_22634106_1280.jpg":"1280x1628","pp_22634106_1024.jpg":"1024x1303","pp_22634106_640.jpg":"640x814","pp_22634106_480.jpg":"480x611","pp_22634106_340.jpg":"340x432","pp_22634106_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1600x1067","hd_22634108_1920.jpg":"1920x1080","k_22634108_1280.jpg":"1280x1280","k_22634108_1024.jpg":"1024x1024","k_22634108_640.jpg":"640x640","k_22634108_480.jpg":"480x480","k_22634108_340.jpg":"340x340","k_22634108_220.jpg":"220x220","o_22634108_1280.jpg":"1280x853","o_22634108_1024.jpg":"1024x682","o_22634108_640.jpg":"640x426","o_22634108_480.jpg":"480x320","o_22634108_340.jpg":"340x226","o_22634108_220.jpg":"220x146","h_22634108_1280.jpg":"1280x854","h_22634108_1024.jpg":"1024x683","h_22634108_640.jpg":"640x427","h_22634108_480.jpg":"480x320","h_22634108_340.jpg":"340x227","h_22634108_220.jpg":"220x147","pp_22634108_1280.jpg":"1280x1628","pp_22634108_1024.jpg":"1024x1303","pp_22634108_640.jpg":"640x814","pp_22634108_480.jpg":"480x611","pp_22634108_340.jpg":"340x432","pp_22634108_220.jpg":"220x280"},{"size0":"342x442","hd_22634112_1920.png":"1920x1080","k_22634112_1280.png":"1280x1280","k_22634112_1024.png":"1024x1024","k_22634112_640.png":"640x640","k_22634112_480.png":"480x480","k_22634112_340.png":"340x340","k_22634112_220.png":"220x220","o_22634112_1280.png":"1280x1654","o_22634112_1024.png":"1024x1323","o_22634112_640.png":"640x827","o_22634112_480.png":"480x620","o_22634112_340.png":"340x439","o_22634112_220.png":"220x284","h_22634112_1280.png":"1280x854","h_22634112_1024.png":"1024x683","h_22634112_640.png":"640x427","h_22634112_480.png":"480x320","h_22634112_340.png":"340x227","h_22634112_220.png":"220x147","pp_22634112_1280.png":"1280x1628","pp_22634112_1024.png":"1024x1303","pp_22634112_640.png":"640x814","pp_22634112_480.png":"480x611","pp_22634112_340.png":"340x432","pp_22634112_220.png":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 204 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 245 [name] => Regija [alias] => regija [description] => [parent] => 119 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 6 [params] => {"inheritFrom":"119","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 8176137 Threads: 1 Questions: 1689021805 Slow queries: 5036187 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 112647850 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 49 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /vijesti/regija ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 245 [name] => Regija [alias] => regija [parent] => 119 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vijesti/regija ) ) [link] => /vijesti/regija/srpkinja-koja-je-ubila-supruga-i-betonirala-njegovo-tijelo-samo-je-jedna-u-nizu-ovo-su-najokrutnije-zene-ubojice-u-srbiji-jedna-od-njih-svoju-je-zrtvu-skuhala-u-loncu-1205559 [printLink] => /vijesti/regija/srpkinja-koja-je-ubila-supruga-i-betonirala-njegovo-tijelo-samo-je-jedna-u-nizu-ovo-su-najokrutnije-zene-ubojice-u-srbiji-jedna-od-njih-svoju-je-zrtvu-skuhala-u-loncu-1205559?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 351629 [name] => ubojstvo [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ubojstvo [link] => /tag/ubojstvo ) [1] => stdClass Object ( [id] => 461726 [name] => ubojice [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ubojice [link] => /tag/ubojice ) [2] => stdClass Object ( [id] => 399013 [name] => Srbija [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => srbija [link] => /tag/srbija ) [3] => stdClass Object ( [id] => 683234 [name] => žene ubojice [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-07-04 12:52:20 [main_article_id] => 0 [alias] => zene-ubojice [link] => /tag/zene-ubojice ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => nevjerojatni zločini [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Srpkinja koja je ubila supruga i betonirala njegovo tijelo samo je jedna u nizu. Ovo su najokrutnije žene ubojice u Srbiji, jedna od njih svoju je žrtvu skuhala u loncu [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-19-22-59-34-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/04/22634040.jpg [galleryCount] => 7 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/04/22634040.jpg [title] => ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/04/22634100.jpg [title] =>

Jelena Špagović

Screenshot/Facebook ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/04/22634102.jpg [title] =>

Teodora Viktorović

Screenshot/Facebook ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/04/22634104.jpg [title] =>

Jasmina Cvetković

) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/04/22634106.jpg [title] =>

Olivera Krsmanić

) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/04/22634108.jpg [title] =>

Tereza Perić

Screenshot/Facebook ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/07/04/22634112.png [title] =>

Biljana Stojanović

Screenshot/Facebook ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Vijest da je Biljana S. ubila svog muža Ivana pa zabetonirala njegovo tijelo na njihovom imanju, dok je gotovo tri godine pričala da je on u Rusiji, šokirala je javnost. Ovo ubojstvo nesumnjivo je podsjetilo na još jedan zločin koji se u svibnju ove godine odigrao u Srbiji, u Zrenjaninu, gdje je Tereza P. ubila svog muža, a zatim tijelo sasjekla motornom pilom. Srpski portal Nova.rs podsjeća na neke od najsurovijih žena ubojica koje su u toj zemlji hladnokrvno ubijale muževe, članove obitelji, pa i slučajne prolaznike.

Tri godine krila betonirano tijelo u kući​

Klupko jezivih okolnosti zločina kakav Srbija ne pamti počelo je se odmotavati u ponedjeljak kad je tijelo Biljane S., čiji je nestanak prijavljen policiji, pronađeno u pomoćnom objektu obiteljske kuće u selu kod Leskovca. Prema prvim informacijama iz istrage, sumnja se da je izvršila samoubojstvo.

Međutim, na dan Biljanine sahrane dogodio se bizaran obrat - u njezinoj kući pronađeno je zabetonirano tijelo njezinog muža Ivana, koji je, prema prvim informacijama obdukcije, ubijen oštrim predmetom, a rane su jako stare. Sumnja se da je Biljana krila mrtvog muža čak tri godine, dok je svima pričala kako on radi u Rusiji.

- Tri godine je sjedio betoniran. Idemo na njezinu sahranu, ja nju žalim, a moj sin mrtav - rekla je majka stradalog Ivana.

Njegovi roditelji ispričali su kako su namjeravali raspisati potragu za njim nakon sahrane njihove snahe Biljane, koja se sada sumnjiči za zločin. Ističu da im je bilo sumnjivo to što ga nije bilo, niti su imali ikakvih informacija o njemu.

U međuvremenu, policija je saslušala Biljaninog novog partnera Aleksandra koji je, kako je priopćio njegov otac, poligrafski testiran, nakon čega je pušten. Dosadašnji podaci iz istrage nisu ukazali na to da je Biljana imala pomagača kad je ubila svog supruga i tijelo zabetonirala.

Da slučaj bude još bizarniji, jedan Biljanin rođak preminuo je tijekom njezina pogreba, a na smrtovnici se na popisu ožalošćenih našao upravo njen suprug Ivan, vjerojatno zato što je saznanje o njegovoj sudbini stiglo tek nakon što je Bojana ispraćena na vječni počinak.

Sjekla ga motornom pilom pa kuhala dijelove tijela​

Ovaj težak zločin podsjetio je na surovo ubojstvo u Zrenjaninu, kada je Tereza P. napala svog muža Srđana P. dok je spavao, izbola ga više puta, a zatim sasjekla njegovo tijelo motornom pilom. I tu nije bio kraj ovog gnjusnog zločina...

---

image

Tereza Perić

Screenshot/Facebook
---

Naime, Tereza je, kako se sumnja, Srđana prvo otrovala tako što mu je stavljala sedative u vodu. Tako omamljen Srđan nije bio u stanju obraniti se od nje, iako je fizički znatno niža i sitnija od njega. Tereza ga je potom, najverojatnije kad je zaspao, prvo izbola nožem, pa ga isjekla pilom, a zatim je dijelove njegova tijela kuhala u velikom loncu!

Susjedi su u svojim svjedočenjima ispričali da je zločinu prisustvovalo i jedno od troje Terezine djece iz prvog braka. Prema pričama susjeda, ovo nije prvi put da je ona bila nasilna, a navodno je napadala i svog bivšeg muža.

Ubila svoje ljubavnike​

Jasmina Cvetković, u medijima prozvana "Crna Jasmina", šest godina je provela u zatvoru zbog ubojstva Aleksandra Paunovića, a onda je 2014. godine uhićena zbog novog ubojstva.

Nakon sedam godina provedenih na slobodi, ponovno je uhićena jer je ubila 38-godišnjeg Milana Tomovića s kojim je bila u vezi.

---

image

Jasmina Cvetković

---

Susjedi su svjedočili da je tom ubojstvu prethodila žučna svađa u stanu u beogradskom naselju Miljakovac, a Jasmina, koja je zbog zlodjela dobila nadimak "Crna Jasmina", branila se da je Tomovića ubila u samoobrani. Osuđena je na 13 godina zatvora.

Ubila muža i brata, pljačkala​

Dušanka Petrović bila je zaposlena u Privrednom sudu u Beogradu kao stručna suradnica. Kad bi suci otišli na pauzu, ona bi im iz torbi uzimala ključeve, koje je poslije duplirala, a zatim ulazila u njihove stanove i kuće i potkradala ih.

Zbog toga je i odgovarala, i bila u zatvoru, ali sve to nije smetalo pilotu Selimiru Trpkoviću da se u nju zaljubi i da je oženi, i pored protivljenja svoje dvoje djece iz prvog braka. Prije nego će počiniti zločin, Dušanka je nagovorila Selimira da otkupi svoj veliki stan na Novom Beogradu i da ga potom prepiše na njezinu kći iz prvog braka, što je on i učinio.

A onda je osvanuo i kobni dan za Tripkovića, koji je redovito džogirao na Savskom keju. Dušanka ga je tog predvečerja pratila, da bi ga u jednom trenutku upucala u potiljak, a onda iz sveg glasa povikala: "Upomoć, napali su nas!".

U ženskom zatvoru u Požarevcu Dušanka se zbližila s cimericom Ljubicom Kolovrat, s kojom se jednog slobodnog vikenda išetala iz ćelije i više se nije vratila.

A onda je, u ožujku 2006. godine, regijom odjeknula vijest da je Dušanka Petrović u Sarajevu organizitala ubojstvo svog brata Aleksandra, da bi se dokopala majčinog stana koji on nije htio prodati.

Prva žena osuđena na 40 godina robije

Olivera Krsmanić bila je prva žena koja je osuđena na 40 godina zatvora u Srbiji, ali je kasnije ta kazna preinačena u 15 godina, dok je njezin partner u zločinu, Slobodan Jordanov​, osuđen na 20 godina. Olivera je 2005. godine ubila taksista Nezira Šišića hicem u potiljak.

---

image

Olivera Krsmanić

---

Tijelo žrtve pronađeno je kod toplane na Ceraku u Beogradu. Motiv ubojstva nije bilo koristoljublje, jer od taksista nije uzela novac. U policiji je kratko izjavila: "Imala sam pare, na taksimetru je otkucalo 597 dinara. Razmišljala sam da li da platim ili da ga ubijem. Izvadila sam pištolji i pucala mu u glavu", opisala je događaj Olivera.

Šišić, inače bivši policajac, umro je trenutačno. Ubojica je nogama izgurala njegovo tijelo s vozačkog mjesta i sjela za volan. U selu Guncati kod Beograda, pokupila je Slobodana Jordanova. Oboje su u tom trenutku bili ovisni o drogama. Šišićev automobil pronađen je spaljen u mjestu Grabovica kod Gornjeg Milanovca.

Olivera je ispričala Slobodanu što je učinila i kako je ubila taksista. On je tada odlučio i sam provjeriti kako je to ubiti čovjeka.

Njegova žrtva bio je Zoran Radović, radnik privatne benzinske pumpi na Ibarskoj magistrali u selu Mojsinje, između Čačka i Kraljeva.

Policajci su brzo povezali dva ubojstva te je počela potraga za Oliverom i Slobodanom. Na kraju je uslijedila i filmska potjera, Jordanov je pucao na policiju i ranio policajca Nenada Jelića, a u okršaju je i sam ozlijeđen.

Olivera Krsmanić izašla je iz zatvora u ožujku 2020. godine, mjesec i pol dana prije isteka pune kazne od 15 godina. Ona više ne živi u Srbiji.

Satarom ubila majku i baku​

Teodora Viktorović, inače unuka poznatog srpskog glumca Mihajla Viktorovića, 2017. godine satarom je ubila prvo svoju 61-godišnju majku Ljiljanu, a zatim i svoju 90-godišnju baku Ivanku.

---

image

Teodora Viktorović

Screenshot/Facebook
---

Zločin se dogodio nakon što se posvađala s majkom koju je navodno probudila dok je spremala hranu za dijete. Sukob između nje i majke, prepričavalo se kasnije, trajao je godinama i spominjao se kao jedan od mogućih okidača za zločin.

Nakon što je presudila majci, istom satarom je ubila i baku koja je spavala, a u stanu je s njima bila i Teodorina kći, kao i usnuli suprug. Odmah nakon krvavog pira Teodora je popila votku i lijekove.

Njezin suprug kasnije je ispričao da ga je probudilo Teodorino vrištanje i da je, vidjevši je krvavu kad se probudio, pomislio da se pokušala ubiti, a onda mu je rekla što je učinila. Kao motiv ubojstva navodili su se loši obiteljski odnosi između Teodore i njezine majke, a osuđena je na 30 godina zatvora.

Ubila penzionerku pa dijelove tijela bacila u kontejner​

Jelena Špagović, inače kći pokojnog srpskog političara Saše Dujovića, ubila je svoju 80-godišnju susjedu Majdu Garović u lipnju 2019. godine.

---

image

Jelena Špagović

Screenshot/Facebook
---

Nakon što je presudila starici, Jelena je njezino tijelo isjekla na dijelove i spakirala ga u kovčeg, koji je kasnije automobilom odvezla do vikend naselja Krčedin i tamo ga zapalila u jednom kontejneru.

S Jelenom je uhićen i njezin brat Momčilo zbog sumnje da joj je pomogao u zločinu, ali je on ubrzo pušten iz pritvora.

Kako je tužiteljstvo navelo, Jelena Špagović je penzionerku brutalno ubila zbog duga od 2.450 eura. Nakon zločina, djevojka je s tijela starice skinula zlatni lanac i prodala ga u zalagaonici.

Jedan od glavnih tragova zahvaljujući kojem je rasvijetljen ovaj zločin bila je krv pronađena u Jeleninom automobilu, piše Nova.rs.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Screenshot/Facebook Screenshot/Facebook Screenshot/Facebook Screenshot/Facebook

Screenshot/Facebook

Jelena Špagović

Screenshot/Facebook

Teodora Viktorović


Jasmina Cvetković


Olivera Krsmanić

Screenshot/Facebook

Tereza Perić

Screenshot/Facebook

Biljana Stojanović

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/srpkinja-koja-je-ubila-supruga-i-betonirala-njegovo-tijelo-samo-je-jedna-u-nizu-ovo-su-najokrutnije-zene-ubojice-u-srbiji-jedna-od-njih-svoju-je-zrtvu-skuhala-u-loncu-1205559 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=a9fb6dbd1b1d0a513c7daacac13b0a93c4e977d0 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Srpkinja+koja+je+ubila+supruga+i+betonirala+njegovo+tijelo+samo+je+jedna+u+nizu.+Ovo+su+najokrutnije+%C5%BEene+ubojice+u+Srbiji%2C+jedna+od+njih+svoju+je+%C5%BErtvu+skuhala+u+loncu&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fvijesti%2Fregija%2Fsrpkinja-koja-je-ubila-supruga-i-betonirala-njegovo-tijelo-samo-je-jedna-u-nizu-ovo-su-najokrutnije-zene-ubojice-u-srbiji-jedna-od-njih-svoju-je-zrtvu-skuhala-u-loncu-1205559 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fvijesti%2Fregija%2Fsrpkinja-koja-je-ubila-supruga-i-betonirala-njegovo-tijelo-samo-je-jedna-u-nizu-ovo-su-najokrutnije-zene-ubojice-u-srbiji-jedna-od-njih-svoju-je-zrtvu-skuhala-u-loncu-1205559 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => nevjerojatni zločini [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) )
StoryEditorOCM
Regijanevjerojatni zločini

Srpkinja koja je ubila supruga i betonirala njegovo tijelo samo je jedna u nizu. Ovo su najokrutnije žene ubojice u Srbiji, jedna od njih svoju je žrtvu skuhala u loncu

Piše PSD
4. srpnja 2022. - 12:52

Vijest da je Biljana S. ubila svog muža Ivana pa zabetonirala njegovo tijelo na njihovom imanju, dok je gotovo tri godine pričala da je on u Rusiji, šokirala je javnost. Ovo ubojstvo nesumnjivo je podsjetilo na još jedan zločin koji se u svibnju ove godine odigrao u Srbiji, u Zrenjaninu, gdje je Tereza P. ubila svog muža, a zatim tijelo sasjekla motornom pilom. Srpski portal Nova.rs podsjeća na neke od najsurovijih žena ubojica koje su u toj zemlji hladnokrvno ubijale muževe, članove obitelji, pa i slučajne prolaznike.

Tri godine krila betonirano tijelo u kući​

Klupko jezivih okolnosti zločina kakav Srbija ne pamti počelo je se odmotavati u ponedjeljak kad je tijelo Biljane S., čiji je nestanak prijavljen policiji, pronađeno u pomoćnom objektu obiteljske kuće u selu kod ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. svibanj 2024 00:59