StoryEditorOCM
RegijaSREDNJI VIJEK

U što se ovo Bosna pretvara: muslimanski učenjak savjetuje muškarce kako treba udarati žene, a da im ne ostaju masnice!

Piše VIJESTI SD
29. studenog 2023. - 15:15

Muslimanskog učenjaka iz Bosne i Hercegovine Elvedina Pezića prate stotine tisuća osoba na raznim platformama. Taj učenjak odgovara na pitanja mislimana i drugih građana iz republika bivše Jugoslavije. Prenosi im ortodoksno muslimansko i šerijatsko naukovanje koje ljude vraća u srednji vijek.

Međutim, jedno pitanje je itekako razljutilo sve normalne ljude, a napose ženske udruge.

Naime, tumačio je kako se i kada može udariti žena.

- Zapamtite, neispravno je da čovjek udari ženu, a nije poduzeo što mu je Kuran naložio. Kuran nalaže da žene najprije treba posavjetovati. Ako imaš problem sa ženom, onda najprije savjetuješ, savjetuješ, savjetuješ... I vidiš da ne ide? Nakon toga je kuranska metoda da se odvojiš od nje u postelji. Okreneš joj leđa i uskratiš joj intimu. A što ako je i dalje nepokorna? I dalje vrijeđa, psuje... Tek tada dolazi treća odgojna metoda. Neispravno je preskočiti prve dvije metode i odmah udarac. Kad dođe udarac, onda je to odgojni udarac, ne iskazivanje srdžbe. To je udarac koji ne ostavlja trag. To je udarac koji ne ostavlja masnice. Udarac koji izbjegava lice - priča Pezić i pokazuje u videu kakav je to udarac.

image

Tik TOK

- Taj udarac pokazuje ženi i kaže "vidi dokle si došla kad ne možemo riješiti problem niti razgovorom niti uskraćivanjem intime. Dovodiš me do toga da moram pribjegavati metodi udarca"... - zaključuje Elvedin Pezić.

Također, savjetuje muškarce koji imaju sredstava da imaju četiri žene i da se usvoji poligamija.

Tu su i druga pitanja na koja odgovara učenjak: Savjetuje da se ne ide u teretane ako su tamo žene i svira muzika, pitaju ga smiju li se pokrivati posteljinom na kojoj su crtani likovi, smiju li skinuti dlake s intimnih dijelova tijela i slično. Ne moramo ni pisati što navodi ovaj učenjak.

Evo i videa: 

@islamic.mediia Da li u islamu postoji opravdan razlog da muškarac smije udariti ženu ? Elvedin Pezic ?  #fypシ #islam #islami #islamic_media #viral #pezic #elvedinpezic #vjera #viralvideo #furdich #viraltiktok #sandzak ♬ Originalton - islamic.mediia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 22:20