StoryEditorOCM
Regijasvašta

Bosancu njemačka tvrtka dala otkaz i pismo: ‘Popio si 3 kg kave u 30 dana, visiš na mobitelu. Ukrao si nam i kolo auta!‘

Piše VIJESTI SD
1. travnja 2024. - 18:00

Tik Tok korisnik Hame je objavio zanimljiv video u kojem opisao kako je dobio otkaz u Njemačkoj. Video je naslovio: ‘Evo vam vaša Njemačka, jedna greška i letiš na ulicu..‘.

Pa kaže: 

- Dobio sam otkaz, sad ćete vidjeti što su njemački poslodavci. Gledajte što su mi napisali. Ovo šta su mi g***a poslala. Zbog čega su oni meni otkaz dali? Rekli su mi da drošim više vreman na mobitelu nego na poslu, popili ste tri kilograma kave o trošku tvrtke za mjesec dana i svaki dan kasnio na posao. Ma nisu tri kile, nego tri kafe! - žali se mladić koji dolazi iz Bosne i Hercegovine.

Priložio je i pismo otkaza i prijevod: 

image

tik tok

image

tik tok

No, to nije sve. Poslali su mu još jedno pismo, u njemu ga optužu da je ukrao kolo od automobila, te da je plaćao poslovnom karticom. 

- Švabe me optužuju da sam lopov, a ja jesam par puta greškom njihovom karticom platio, al da sam potrošio 4000e to je laž. Ne znam sta da radim - požalio se mladić.

Evo pisma i ispod prijevod istog:

image

tik tok

image

tik tok

Evo i videa:

@hame_95 Evo vam vaša Njemačka, jedna greška i letis na ulicu. #njemacka ♬ original sound - Hame.95
@hame_95

Švabe me optužuju da sam lopov, a ja jesam par puta greškom njihovom karticom platio, al da sam potrošio 4000e to je laž. Ne znam sta da radim.

♬ original sound - Hame.95

U komentarima ima ljudi koji ga podržavaju, ali ima i onih koji vjeruju Nijemcima. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:56