StoryEditorOCM
Hrvatskabilo je veselo

Pogledajte Plenkovićevu reakciju na razbijanje daske koja je postala viralni hit: ‘Ja kad mi kažu da nema godišnjeg...‘

Piše Vijesti sd
6. lipnja 2024. - 09:17

Predsjednik Vlade Andrej Plenković primio je jučer u Banskim dvorima izaslanstvo Svjetske taekwondo federacije, na čelu s predsjednikom Choue Chung-wonom, i izaslanstvo Hrvatskog taekwondo saveza, na čelu s predsjednikom Antom Nobilom te hrvatske reprezentativke i reprezentativce.

 Plenković je za tu prigodu odjenuo dobok, a predsjednik WTF-a stavio mu je i crni pojas. U izaslanstvu su bili i olimpijci Lena Stojković, Marko Golubić i Ivan Šapina koji se pripremaju za Olimpijske igre u Parizu.

image
Damjan Tadic/Cropix

Prema običaju, dobitnik potpiše i dasku te ju razbije, no Plenković to ipak nije nepravio, nego je demonstraciju snage prepustio našem poznatom znanstveniku i bivšem ministru Draganu Primorcu, osnivaču Taekwondo kluba Kocunar iz Splita.

Nije dugo trebalo da video tog trenutka i premijerove reakcije postane viralan na društvenim mrežama.

Snimku je na X-u objavila sportska novinarka HRT-a Mirna Zidarić uz komentar:

- Ja kad mi kažu da nema godišnjeg ovog ljeta…

image

 

 

Damjan Tadic/Cropix

"Iskrene čestitke Hrvatskoj tekvondo reprezentaciji na osvojenih čak sedam medalja na Europskom tekvondo prvenstvu. Želimo vam puno uspjeha na Olimpijskim igrama u Parizu. Vlada RH  nastavlja podupirati tekvondo reprezentaciju, čiji rezultati pridonose promociji Hrvatske u svijetu", kazao je Plenković. 

image
Damjan Tadic/Cropix
image
Damjan Tadic/Cropix
image
Damjan Tadic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 19:58