StoryEditorOCM
HrvatskaTO SU MOGLI I DOMA

Ovo je dokaz ludila sa školskim rasporedom - natjerali su klince u školu na plus 40, a onda tamo - gledaju utakmicu!

Piše Silvana Uzinić
19. lipnja 2024. - 14:42
Umjesto da su na praznicima i guštaju u moru i balunu, naša djeca se kuhaju u školskim klupama. Bravo nadležnima!    Vladimir Dugandžić/Cropix

Predsjednica Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih škola Antonija Mirosavljević rekla je jutros u emisiji "U mreži Prvog" HRT-a da će učenici koji imaju popodnevnu nastavu pratiti utakmicu Hrvatska – Albanija u školama.

Ona s tim nema problem jer u tome je podupiru i iz Ministarstva, odakle su poručili da se u školama može pogledati utakmica hrvatske nogometne reprezentacije ako se ravnatelji, učitelji i nastavnici tako dogovore, odnosno ako postoji konsenzus u školi.

Da je bilo konsenzusa kad se radio raspored nastave, barem u Dalmaciji, u školi bi utakmice Eura 2024. gledali samo ravnatelji i ekipa iz administracije, a ne učenici.

"Običaj je da netko zatraži od zastupnika stanku kad ima nešto za obaviti, što je povezano sa sjednicom, onda mi odobrimo stanku u trajanju od 10 minuta, ali ovoga puta ćemo napraviti nešto drugačije i predsjedavajući će najaviti tu stanku koja će trajati onoliko koliko će trajati i utakmica", rekao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Draga djeco, eto ga, shvatili ste! Svatko će gledati utakmicu gdje želi, a vi ćete u klupama pjevati "igrajte za njuuuuu, našu voljenuuuuu...".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 14:43