StoryEditorOCM
HrvatskaU NISKOM STARTU

Od vode u instalacijama do frižidera i cafe aparata: državni inspektorat odredio vlasnicima teretana i kafića što sve moraju učiniti prije otvaranja

Piše PSD
13. veljače 2021. - 09:51
Nakon najave da ugostiteljski objekti mogu prodavati piće i hranu za van, neki ugostitelji su počeli pripreme za otvaranjeVojko Bašić/Cropix

Državni inspektorat oglasio se priopćenjem u kojem daju preporuke prije otvaranja teretana i ugostiteljskih objekata koji su bili dugo zatvoreni, a odnosi se na dezinfekciju opreme, korištenje vode iz vodovoda i redovito provjetravanje prostorija.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Nastavno na Odluku o izmjenama Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprečavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske a koja stupa na snagu 15. veljače 2021. godine, Državni inspektorat apelira na sve vlasnike ugostiteljskih objekata, teretana i sl., njihove zaposlenike kao i na korisnike navedenih usluga da se pridržavaju svih epidemioloških i sanitarno-higijenskih ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. studeni 2024 06:39