StoryEditorOCM
Hrvatskanelagoda u zraku

Ne mogu zajedno i gotovo: Milanović zamalo sjeo kraj zbunjenog Plenkovića, a onda mu se ukazao ‘spas‘...

Piše vijesti sd
28. svibnja 2024. - 12:20

U povodu obilježavanja 33. godišnjice ustrojavanja Hrvatske vojske, predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj akademiji, a stigao i premijer Andrej Plenković s ministrima i članovima Vlade Ivanom Anušićem, Tomom Medvedom, Davorom Božinovićem, Josipom Dabrom, Gordanom Grlić Radmanom.

image
Damir Krajac/Cropix

Tijekom bliskog susreta Milanovića i Plenkovića uslijedio je trenutak za pamćenje. Predsjednik i premijer na ulasku se nisu pozdravili, već su si samo klimnuli glavom, rukovanja nije bilo ni blizu. Plenković je već bio sjedio i u trenutku kad je pristizao Milanović, bacio je pogled prema njemu, na trenutak se pridigao sa stolca i bacio pogled sebi s desna gdje je bio upražnjen stolac, vidi se u videu kojega je objavio danas.hr.

image
Damir Krajac/Cropix

Na trenutak se činilo kao da bi Milanović mogao na nj sjesti, ali on je produžio do ministra Anušića, rukovao se i kliznuo na stolac pored Anušića. Na stolac koji je bio prazan pored Plenkovića sjeo je Tihomir Kundid, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga.

Plenković je u tom trenu popravio kravatu i prebacio nogu preko noge. Između njega i Milanovića ovaj put tampon zona bili su Kundid i Anušić.

Kako je izgledao susret premijera i predsjednika, pogledajte OVDJE.

image
Damir Krajac/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 00:36