StoryEditorOCM
HrvatskaOSUDILI MUP

Domovinski pokret nakon uhićenja Skeje i HOS-ovaca: ‘Ovu sramotu vam hrvatski narod nikada zaboraviti neće!‘

Piše Vijesti SD
5. kolovoza 2023. - 14:03

O zbivanjima u Kninu oglasio se na svojoj Facebook stranici Domovinski pokret. U svojoj objavi osudili su postupanje policije, a prenosimo je u cijelosti.

"Skandal u Kninu: ZABRANITI ULAZ PRIPADNICIMA HRVATSKE POSTROJBE IZ DOMOVINSKOG RATA, NA DAN HRVATSKIH BRANITELJA, PORAZ JE SVIH NAS, A PRIJE SVEGA OVE VLASTI NA ČELU S AP-OM!

Na putu na obilježavanje 28. obljetnice VRO Oluje, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u Kninu, ponovno smo imali prilike svjedočiti sramotnom činu hrvatske policije.

image

Marko Skejo, ratni zapovjednik i predsjednik Udruge XI. bojne HOS-a Rafael vitez Boban

Josko Ponoš/Cropix

Domovinski pokret najoštrije osuđuje bezuman i antihrvatski čin zabrane ulaska pripadnicima IX. Bojne HOS-a u Knin kako bi obilježili obljetnicu veličanstvene hrvatske pobjede.

Kao što vidimo, omalovažavanje Domovinskog rata se nastavlja, ali ovoga puta ne u režiji koalicijskog partnera Milorada Pupovca, već direktno od strane hrvatske države. Zabraniti ulaz pripadnicima hrvatske postrojbe iz Domovinskog rata, na Dan hrvatskih branitelja, u Knin, poraz je svih nas, a prije svega ove vlasti na čelu s AP-om.

Okreću se u grobu svi hrvatski ratnici otkad je Hrvata i naše vjekovne borbe za ognjišta! Ovu sramotu vam hrvatski narod nikada zaboraviti neće!"

Njihovu objavu možete vidjeti ovdje:

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 03:06