StoryEditorOCM
Hrvatskastipo mlinarić

Ćipe (DP): ‘Treba pogledati istini u oči. Govorio sam da nećemo s HDZ-om... Pa što sam trebao govoriti u kampanji?‘

Piše VIJESTI SD
18. svibnja 2024. - 09:52

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe u Novom danu N1 osvrnuo se na prozivke oporbe da je nevjerodstojan jer je u kampanji govorio da neće ići s HDZ-om.

" Ja sam svojima rekao prije izbora da neću dati potpis nikome za sastavljanje Vlade ako ne bude izlaznost 50 posto jer sam smatrao da je to minimum. Vidimo ove populiste poput Grmoje, Kolakušića, Pavličeka… Pušta snimku što sam snimao za TikTok, u kampanji, prije izbora sam govorio da nećemo ni s HDZ-om ni SDP-om. Što trebam govoriti u kampanji? Da hoću s SDP-om ili HDZ-om? pa što onda idem na izbore? Htio sam da DP sam dobije 76 ruku i da sami sastavimo Vladu. Ali, treba pogledati istini u oči”, poručio je Mlinarić.

“Nismo napravili potok od Rijeki pravde nego je od njih ostala čaša vode”, dodao je.

Ističe da je govorio da nikad neće biti u Vladi u kojoj su SDSS i Možemo.

Osvrnuo se na LGBTIQ zastave koje je vidio u Zagrebu. “Zastave čudnih boja, to nije moja zastava, žele li Hrvati to u cijeloj državi? Mislim da većina ne želi, na izborima su rekli da hoće vladu desnog centra

Osvrnuo se na jučerašnje izlaganje Milroada Pupovca. “Pupovac je počeo plakati. DP je izbacio SDSS iz vlasti, Pupovac je počeo plakati.”

Dodaje da protiv Srba u Hrvatskoj nema ništa, ali tvrdi da je SDSS “interesna skupina koja ne priznaje hrvatsku državu”.

“Ako ne poštivati 5.8., 18.11., Bljesak, Borovo selo… Ne poštuju hrvatsku državu, stranka SDSS, zato smo ih izbacili iz vlasti”, navodi Mlinarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 10:34