StoryEditorOCM
Crna kronikatragedija

U Zagrebu poginuo mladi nogometaš iz Karlovca. ‘Otišao je nevjerojatno drag i pristojan dečko. U velikoj smo tuzi...‘

Piše vijesti sd
25. svibnja 2024. - 15:56

Sinoć je u Zagrebu poginuo mladi nogometaš iz Karlovca. Kako je objavila PU zagrebačka, 21-godišnji Karlo Cvitković je u petak oko 23.20 sati prelazio Selsku cestu preko zebre dok mu je bilo crveno. U tom trenutku je na njega naletio dvadesetogodišnji vozač automobila, koji je prolazio na svoje zeleno svjetlo. Njegovo tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, no istrazi tu nije kraj, jer policija traži još svjedoka.

Karlo je bio nogometaš iz Hrnetića, a vijest o njegovom stradavanju teško je sve pogodila. Karla će se svi zauvijek sjećati po njegovoj toplini, pozitivi, odanosti i ljubavi prema klubu i mjestu. Nogometni klub "Kupa" izrazio je najiskreniju sućut Karlovoj obitelji, prijateljima i poznanicima. 

„Tužne vijesti pogodile su nas jutros, jer više među nama nije naš bivši igrač Karlo Cvitković. Nevjerojatno drag i pristojan dečko zauvijek je otišao na nebeske tribine, a nama ostavio tugu, šok i prazninu. Dragi Karlo, zauvijek ćemo te se sjećati po tvojoj toplini, pozitivi, odanosti i ljubavi prema našem klubu i selu. Hvala ti što si upotpunio naše živote iako dalje nećemo pisati zajedničke nogometne balade. Čuvaj nas s nebeskih visina i vidimo se opet. NK Kupa izražava najiskreniju sućut Karlovoj obitelji, prijateljima i poznanicima, napisali su članovi NK Kupa.  

Policija poziva svjedoke nesreće.

- Pozivamo eventualne svjedoke s korisnim informacijama da se jave na broj telefona 192 ili 01/6530-870 - napisali su iz PU zagrebačke.

image

 

 

Ranko Suvar/Cropix
image

 

 

Ranko Suvar/Cropix
image

 

 

Ranko Suvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 05:39