StoryEditor
Crna kronikahuliganski ispad

U Vukovaru napad na dvojicu muškaraca srpske nacionalnosti, za počiniteljima je raspisana tjeralica, a jedan je muškarac priveden

Piše HIna
21. rujna 2020. - 22:02
Jakov Prkić/Cropix

O fizičkom napadu na 36-godišnjaka i 31-godišnjaka u nedjelju poslije ponoći u Vukovaru izvijestili su u ponedjeljak popodne iz vukovarsko-srijemske Policijske uprave, a neslužbeno se doznaje da su muškarce srpske nacionalnosti napali pripadnici jedne hrvatske navijačke skupine.

„Oštećeni su zatražili liječničku pomoć u vukovarskoj bolnici, gdje su im utvrđene lake ozlijede. Za počiniteljima je raspisana tjeralica, a jedan je muškarac priveden u službene prostorije Policijske uprave te je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Zbog kršenja odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata, slijedi izvješće Državnom inspektoratu“, izvijestila je policija. Fizički napad dogodio se nakon verbalnog vrijeđanja ispred ugostiteljskog objekta u Ulici slobode u Vukovaru, navodi policija te dodaje kako je dvojicu Vukovaraca napalo nekoliko osoba.

Neslužbeno se doznaje da su dvojica napadnutih muškaraca srpske nacionalnosti i da su napadači pripadnici jedne od hrvatskih navijačkih skupina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. listopad 2020 05:34