StoryEditorOCM
Crna kronikaGOSTUJUĆI OBRTNIK

U Trogiru policija presrela dilera koji ih je pokušao ‘preveslati‘: našli su mu više od 3 kg speeda i napunjeni pištolj

Piše Vijesti SD
15. siječnja 2024. - 12:51

Nakon što je u nedjelju sat i pol iza ponoći uhićen s 3 kilograma speeda u Trogiru, 52-godišnjak iz Šibenika je smješten kod pritvorskog nadzornika te ga čeka privođenje na državno odvjetništvo. Policajci su ga zaustavili u osobnom automobilu Golf te se 52-godišnji vozač očito pokušao izvući iz po sebe neprilične situacije, dobrovoljno dajući 4 grama speeda, misleći da će stati na tome.

Međutim, policajci su odlučili pretražiti automobil u kojem su pronašli dodatnih 740 grama speeda i napunjeni pištolj. Nakon tog otkrića, 52-godišnjak je isključen iz prometa i uhićen, a odbio se podvrgnuti testu na droge. Na temelju sudskog naloga policija je pretražila njegov dom na području PU šibensko-kninske, u Ražnju, u kojem je pronađeno dodatnih 2 kilograma speeda i pet grama marihuane.

Osim zbog dilanja, prijavljen je i zbog prekršaja nelegalnog posjedovanja oružja te odbijanja testa na narkotike. Policiji s ovog područja je otprije poznat jer je neko vrijeme živio u Splitu. U dosjeu do sada ima imovinska kaznena djela, što je pravni naziv za krađe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:24