StoryEditorOCM
Crna kronikadrama u kući

Sin poznatog bankara i suvlasnik poliklinike potpuno podivljao, istukao punca i ugrizao punicu: ‘Pao sam na koljena...‘

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
25. lipnja 2024. - 10:30

U domu jednog poznatog bračnog para liječnika na trenutak se činilo da će situacija izmaknuti kontroli. Naime, 32-godišnji osnivač jedne poznate poliklinike i sin daleko poznatijeg bankara i menadžera prvo je šakom udario punca u lice, točnije u nos i oko. Zatim ni punicu, koja je pritekla u pomoć suprugu, nije zaobišao već ju je ugrizao za ruku. A kako su oboje na kraju ozlijeđeni, u pola bijela dana na njegovoj adresi stanovanja morala je intervenirati i zagrebačka policija koja je 32-godišnjaka kazneno prijavila za nanošenje teških i lakih tjelesnih ozljeda, javlja Jutarnji list. 

I dok su punica i supruga uzele blagodat nesvjedočenja, punac, kojem je zadao frakturu lijeve orbite, mladog liječnika nije štedio. Kobnog dana bio im je u posjeti sa suprugom jer su brinuli o unučićima.

- S djetetom sam po povratku iz parka u stan oko podne, otišao u sobu i zaspali smo. Probudila me vika iz hodnika. Moja kćer, zet i drugo unuče su se svađali. A kad sam čuo riječ ‘lijes‘ ušao sam u predsoblje i pitao zeta je li normalan i kuda ide. Kćer je pokušavala smiriti cijelu situaciju i rekla mi da ga pustim da ode. Približio sam se zetu koji me je tri do četiri puta udario šakom u lice. Spustio sam se na koljena, a on me još nekoliko puta udario u glavu. Moja supruga je vrištala pa je i nju zet uhvatio za kosu te ugrizao za ruku i pobjegao van. Bio sam krvav i bila mi je razbijena arkada, a lijevo oko zatvoreno skroz – ispričao je istražiteljima doktorov punac.

On, pak, tvrdi suprotno odnosno da se kritičnog trenutka isključivo branio od fizičkih nasrtaja punice i punca.

- Prvo me punica ošamarila pa sam krenuo van stana. Dok sam se spremao u hodniku, na mene je nasrnuo i tast kojeg sam, ne bi li ga odmaknuo, udario jednom. Tad sam vidio da se tast uhvatio za nos koji mu je krvario. Nakon toga me krenuo gurati i udarati da bi se tom napadu na mene priključila i punica koja me čupala i udarala. I od toga imam ozljedu iza uha. I moguće je da sam punicu ugrizao dok sam se branio – ustvrdio je osumnjičeni doktor o incidentu od 18. svibnja ove godine. Iduće je na potezu tužiteljstvo te zagrebački sud koji će u ovom slučaju, kad 32-godišnjak sjedne na optuženičku klupu, izvagati sve prikupljene dokaze i iskaze te donijeti meritornu odluku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 10:30