StoryEditorOCM
Crna kronikaNavijačko nasilje

Šestero mlađih muškaraca u ranu zoru nasrnulo na grupu ljudi u Vodicama, trojica teško ozlijeđena

Piše Šibenski.hr
12. lipnja 2024. - 10:15

Policijski službenici Službe kriminalističke policije su proveli kriminalističko istraživanje nad šestoricom mladića (20, 21, 22, 18, 19 i jednim maloljetnikom) zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi na štetu 22-godišnjaka, 58-godišnjaka, 53-godišnjaka i 44-godišnjaka.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni, dana 8. lipnja oko pet sati ujutro u Vodicama, u ul. Obala Ive Juričev Cote, kao simpatizeri jedne navijačke skupine, prišli oštećenima te ih tjelesno napali na način da su ima zadali više udaraca šakama u predjelu glave. Od siline udaraca oštećeni su pali na tlo, nakon čega su ih osumnjičeni nastavili udarati nogama i rukama u predjelu tijela.

U Općoj bolnici u Šibeniku  22-godišnjaku, 58-godišnjaku i 53-godišnjaku su okvalificirane teške tjelesne ozljede, dok su 44-godišnjaku okvalificirane lakše tjelesne ozljede.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 17:43