StoryEditorOCM
Crna kronikaMONSTRUM OPET NAPAo

Podignuta optužnica protiv zagrebačkog silovatelja koji je već bio u zatvoru: ‘Prijetio je da će ubiti mene, moju djecu i obitelj‘

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
1. listopada 2020. - 18:31
Kada je nakon pet godina i osam mjeseci provedenih iza rešetaka D.D. (27) lani izašao na slobodu, netko mu je na jednom parkiralištu zapalio autoMarko Todorov/Cropix

Osuđeni silovatelj D. D. (27), koji je zbog jezivog zločina iz 2013. osuđen na pet godina i osam mjeseci zatvora i kojem je nakon izlaska na slobodu lani zapaljen auto, ponovno je zaglibio s druge strane zakona, piše Jutarnji list.

Gotovo kao i prije sedam godina kada je djevojku silovao, oteo i prijetio joj zakapanjem na Sljemenu, u novoj optužnici koja je stigla na zagrebački sud D. D. je novu partnericu, majku troje djece, pretukao, prijetio joj bacanjem u Savu i silovanjem kćeri, da bi je u jednom trenutku zaključao u sobi prijateljeve kuće, a potom i u unajmljenoj sobi hostela, odakle je pobjegla.

A kada je hospitalizirana, prijetio joj je SMS porukama da ga ne prijavi policiji, da bi ju potom, nakon što se za njegovo iživljavanje doznalo, natjerao i da prijavu povuče.

Tu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 01:31