StoryEditorOCM
Crna kronikazagorje u nevjerici

Pijani otac angažirao sina da ga vozi kući, a on se onda zabio u zid. Otac je završio u bolnici, a 14-godišnjaku je izmjerena nevjerojatna količina alkohola u krvi

Piše PSD
2. siječnja 2022. - 22:29
Djelatnici JVP-a Krapina morali su automobil rezati škarama kako bi oslobodili i izvukli unesrećenog oca (ilustracija)Ante Čizmić/Cropix

U Tkalcima kod Krapine dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je po život opasne ozljede zadobio 46-godišnji muškarac iz Petrovskog, izvještava Zagorje.com, a prenosi Jutarnji list.

Prometnu nesreću skrivio je njegov 14-godišnji sin, koji je pod utjecajem alkohola upravljao automobilom u Tkalcima, gdje se zbog neprilagođene brzine u jednom trenutku zabio u deponirane armaturne mreže i potporni betonski zid uz samu prometnicu.

Djelatnici JVP-a Krapina morali su automobil rezati škarama kako bi oslobodili i izvukli unesrećenog oca, koji je odvezen u Opću bolnicu Zabok gdje mu je izmjerena velika koncentracija alkohola u krvi te ustanovljeno puknuće mjehura i povreda aorte, neslužbeno doznaje Zagorje.com.

Dječak je zadobio samo lakše tjelesne...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:52