StoryEditorOCM
Crna kronikazlostavljao unuku

Pedofil nakon izrečene presude iskočio kroz prozor suda: jedno je vrijeme radio u Zagrebu, traže ga u Hrvatskoj!

Piše PSD
8. studenog 2023. - 09:10

Ivica M. iz Kaknja, seksualni predator djece pobjegao je u utorak iz Osnovnog suda u Banjoj Luci nakon što mu je izrečena presuda od četiri godine zatvora za teško zlostavljanje djece, a radilo se o njegovoj unuci.

Iskočio je kroz prozor nakon izricanja presude i pobjegao policiji. U ovom trenu tražen je od strane policije u dvije države, BiH, kao i u Srbiji, u koju se sumnja da je prebjegao. Nije isključeno ni da bi skrovište mogao potražiti i u Hrvatskoj. Obavijest je na društvenim mrežama podijelila Organizacija Stop pedofiliji, koja štiti djecu u cijeloj regiji, s ciljem da informacija stigne do što većeg broja ljudi, kako bi se ovog opasnog predatora zaustavilo prije nego opet krene svoj pohod preko granica, kao i ranije.

Pozvali su sve koji imaju bilo kakvu informaciju, da je jave policiji ili njima izravno, kako bi se ovaj opasni predator što prije odveo na odsluženje kazne.

Ovu informaciju objavio je portal ICV koji je i ranije pisao o cijelom slučaju u serijalu o pedofiliji u društvu, a nakon što je majka žrtve digla cijelu regiju na noge.

image

Ivica M.

Screenshot

Ivica M. jedno je vrijeme, zahvaljujući dvojnom državljanstvu, radio i u Hrvatskoj, u jednoj građevinskoj tvrtki na zagrebačkom području (hrvatski poslodavac pomogao je službama u BiH dokumentacijom, da se podigne međunarodna optužnica). Bježao je iz nekoliko zemalja dok nije uhićen u Njemačkoj.

Obitelj žrtve godinama je čekala zadovoljštinu za pakao koji su proživjeli, strahujući i za svu djecu kojoj je predator bio blizu, a danas su umjesto mira dobili novi šok i strepnju da će opet "nestati" pred zakonom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:57