StoryEditorOCM
Crna kronikanema mu traga

Ostavio je kćer u vrtiću i - nestao. Očajna obitelj želi angažirati profesionalce u potrazi za Nikolom, treba im pomoć

Piše Vijesti SD
26. svibnja 2024. - 18:44

Još se uvijek traga za 35-godišnjim Nikolom Gračkom, koji 14. svibnja nestao u Zagrebu nakon što je svoju kćer ostavio u vrtiću. Njegova obitelj odlučila je angažirati privatni tim te zbog toga prikuplja novčana sredstva, javlja Dnevnik.hr.

"Pišem vam sa teškim srcem i hitnom molbom za pomoć. Dana 14. svibnja 2024., naš voljeni brat, Nikola Gračak, nestao je ubrzo nakon što je svoju trogodišnju kćer odveo u vrtić. Od tog dana, nema nikakvog traga o njemu.

Naša obitelj je očajna i očajnički traži bilo kakvu pomoć kako bi ga pronašla. Nakon što smo iscrpili sve neposredne opcije, savjetovano nam je da angažiramo profesionalni tim za potragu nestalih osoba. Međutim, trošak njihovih usluga je 15.000 €, iznos koji ne možemo sami prikupiti u tako kratkom vremenu.

Svaka donacija, bez obzira na iznos, približit će nas korak bliže pronalasku. Molimo vas da razmislite o donaciji i podijelite našu priču s drugima koji bi možda bili voljni pomoći. Zahvalni smo za svaku pomoć koju možete pružiti. Hvala vam od srca", stoji u objavi na stranici za prikupljanje novca.

Novac možete donirati OVDJE.

Nikola je visok 175 centimetara i srednje je tjelesne građe. Ima kestenjastu boju kose i male, plave oči. Nos mu je ravan, a uši male i klempave, ima i slobodnu resicu. Može ga se prepoznati i po više ožiljaka po cijeloj desnoj ruci.

Na ramenu desne ruke ima tetovažu malog slova "d" zelene boje i tetovažu na desnoj nozi, u predjelu lista, također zelene boje.

image
Privatni album

Njegova sestra Maja i ranije je slala apele javnosti.

"Ako imate bilo kakvu informaciju o Nikoli, ako ste ga vidjeli ili razgovarali s njim u tjednima prije nestanka, javite se u najbližu policijsku postaju, na broj 192 ili sestri Maji Gračak na Facebooku. Svaka informacija, bez obzira na to koliko se nevažna činila, može biti ključna", poručila je.

Podsjetimo, Nikola Gračak nestao je u utorak, 14. svibnja u Zagrebu, nakon što je ranije toga dana ostavio svoju kćer u vrtiću. Za nestanak je obitelj saznala kad su ih nazvali iz vrtića da nitko nije došao po djevojčicu. 

Nikola sam živi s djevojčicom, rastavljen je i ima skrbništvo nad djetetom.

- On nikad kći ne bi ostavio, javio bi nama da je trebalo po nju - ispričala je sestra za 24 sata.

Iz vrtića su se obitelji javili tek oko 21 sat, kada im se javila i majka djeteta te su im rekli da Nikola nije došao po kćer. Majka ne živi s njima i nema skrbništvo. Sestra je preuzela djevojčicu te je ona sada kod nje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 09:56