StoryEditorOCM
Crna kronikatraži ga i interpol

Hrvatski građanin nestao na Malti, nema mu traga već osam dana. Očajna majka: ‘Tamo se događa svašta, pa i ubojstva‘

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/ JL
31. siječnja 2024. - 10:30

Već se osam dana gubi svaki trag 38-godišnjem Vedranu Batarilu iz Slavonskog Broda koji puna tri mjeseca živi i radi na Malti za jednu francusku firmu. Njegova obitelj, točnije majka zadnji ga je puta čula 23. siječnja i od tada mu poruke ne prolaze. Mobitel mu je ugašen, na noge se digao i Interpol, a riječ je o muškarcu smeđe kose i smeđih očiju, jače razvijenom, visine 180 centimetara. Od detalja je policiji prijavljeno da ima tetovažu na prsima, piše Jutarnji list.

Njegova majka je u totalnom šoku. Zvala je hrvatsko veleposlanstvo u Rimu koje pokriva i Maltu te ne prođe sat, a da ne pogleda malteške medije u potrazi za nekom informacijom.

majka u suzama

- Već drugog dana kad mi više nije odgovarao na poruke ni na pozive jer mu je mobitel ugašen, kontaktirala sam policiju. A u Veleposlanstvu su mi rekli da sve poduzimaju i da se moram strpjeti. Gledajući internetske portale iz dana u dan vidim da se na Malti, kao i u cijelom svijetu, događa svašta, pa i ubojstva. Prije neki dan je ubijena jedna Kolumbijka. Dani mi prolaze u neizvjesnosti, strahu i tuzi. Samo da mi sina nađu živog, rekla je kratko kroz suze za Jutarnji list majka nestalog muškarca.

Je li Batarilo u međuvremenu napustio otok ili ne, još uvijek nije poznato.

image

U potragu za nestalim Brođaninom uključio se i Interpol

Ozan Kose/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:46