StoryEditorOCM
BiznisPROMO

HGK – Županijska komora Split tradicionalno u prosincu dodjeljuje priznanja: AD Plastik, Deltron i Uber - SeekandHit najuspješnije su tvrtke u 2019.

Piše Promo
13. prosinca 2020. - 14:22
Marinko Došen: Sjedište kompanije i danas je u Solinu, a AD Plastik Grupa ima osam proizvodnih lokacija u pet zemalja  Bozidar Vukičevic/Cropix

AD Plastik d.d., Deltron d.o.o. i Uber d.o.o. najuspješnija su trgovačka društva u Splitsko-dalmatinskoj županiji u 2019. godini, u kategorijama velikih, srednjih i malih tvrtki, prema kriterijima Hrvatske gospodarske komore.

HGK – Županijska komora Split tradicionalno u prosincu dodjeljuje komorska priznanja, plakete Zlatna kuna, najuspješnijim županijskim tvrtkama u prošloj godini te za inovaciju. Plaketa za inovaciju ove godine ide tvrtki Kristalna ideja d.o.o. za uređaj iTherapy.

Na kraju ove teške i specifične godine obilježene pandemijom koronavirusa, u kojoj goleme posljedice trpi i gospodarstvo, isticanje uspjeha i najboljih poslovnih rezultata ima dodatnu težinu jer je podsjetnik na ostvarene i poticaj za buduće poslovne uspjehe te primjer odličnog nošenja s...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 08:26