StoryEditorOCM
SudamjaSIDI I KLIKAJ

Provjeri svoje znanje o sv. Duji i Staši, reci nam zašto voliš Split i osvoji Bobisov slatki paket! Evo i prvih dobitnika!!

30. travnja 2021. - 13:04

Drugu godinu zaredon neće bit masovne fešte na splitskin pjacama i kalama, ali 'Slobodna' vam je priredila 'Sudamju u tinelu' i prigodni natječaj koji smo pripremili uz pomoć našega suradnika prof. Nađana Dumanića. Rješavat ga možete baš iz tinela, a možete i di oćete drugo, pa provjerite svoje znanje o našemu patronu svetome Duji i njegovome sudrugu mučeniku Stašu koji skupa s njin čuva Split, katedrali i običajima vezanima uz najveću našu fjeru, na kraju nam obvezno ogovorite zašto volite Split.

E, ali to nije sve – ove godine natječaj je nagradni - svaki dan od 1. do 7. svibnja jedan dobitnik osvaja  Bobisov slatki paket.  Sve što morate je odgovarati na pitanja, kazati nam zašto volite Split i u polje gdje se to traži upisati podatke i kontakt. Sretnu dobitnicu ili dbotnika ćemo svaki dan objaviti u ovom članku, te ćemo ih kontaktirati radi preuzimanja slatke nagrade.

Za prvu ruku vam donosimo troje dobitnika koji su dali najbolje odgovore s kojima su pojasnili svoju ljubav prema Splitu. Tako je prvi slatki paket prvog svibnja osvojio Dino Mišetić, u nedjelju je gospođa Marija dala najbolji odgovor, a jučer je Bobisovu nagradu osvojila Marina Jakelić.

U utorak, 4.5., gospodin Krešimir Šamija svojim odgovorima zaslužio je Bobisove slatke zalogaje.

Dosadašnjim sretnim dobnicima Bobisovog slatkog paketa dodajemo i gospodina Špira Čizmića, koji nam je 5.5. napisao da mu je “u Splitu spiza najbolja”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:00