Overlay
viralni hitovi

Uspijete li ih pronaći, kupite ih odmah nekoliko: ovi su jeftini i učinkoviti beauty proizvodi izazvali pravo ludilo na TikToku, stalno su rasprodani

Piše Stil
Foto Depositphotos
22. listopada 2021. - 12:20

Svi volimo čuti preporuku prijatelja za neki beauty proizvod, a još je bolje ako ga možemo i isprobati. Danas su ulogu prijatelja s beauty savjetima preuzeli influenceri, no njihove preporuke često su nam tek nedostižni savjeti. Da, naravno da nam svima treba novi Guerlaineov ili Diorov ruž koji tako glatko klizi po usnama ostavljajući savršeno doziran pigment, ali tek se nekima uklapa u budžet. Za razliku od beauty savjeta s TikToka. Koji su često poprilično bizarni (sjetimo se samo onoga s lubrikantom umjesto primera), ali su i daleko ekonomičniji. U zadnje vrijeme TikTokeri luduju za tri vrlo povoljna, a navodno iznimno kvalitetna beauty proizvoda i od kad su ih počeli hvaliti, sve ih je teže pronaći, jer se uporno rasprodaju. Ako ipak naiđete na neki od njih, kupite ga bez odlaganja. U više primjeraka.

Maybelline maskara Falsies Lash Lift, prema procjeni ekipe s TikToka, daje dojam umjetnih trepavica. Izraziti volumen bez muke s ljepilom? Zvuči izvrsno! Ono što ovaj proizvod čini tako primamljivim (osim cijene od oko 50 kn) je dvostruko zakrivljena četkica koja doseže korijen trepavica te tako produljuje i volumizira svaku pojedinu. Dodatni bonus: nova formula koja sprječava stvaranje grudica.

Milanijev Color Fetish Matte ruž za usne postao je viralni hit na TikToku zahvaljujući hvalospjevima u čast njegove ultra-kremaste teksture s baršunastim mat završetkom. Pomoglo je i što su veganski su i 'cruelty free', a bez sumnje i to što koštaju 50 kn. TikTokeri procjenjuju da nanesen na usne ne djeluje nimalo jeftino, štoviše, da su kvalitetniji od mnogih vrhunskih ruževa. Proizvod dolazi u šest nijansi.

CeraVe noćna krema za obnavljanje kože po mišljenju TikTokera je jednako dobra kao daleko skuplja kultna LaMerova noćna krema. Je li stvarno tako ne bismo vam znali reći, ali trenutno je najprodavanija noćna krema za lice na Amazonu. CeraVe proizvodi odnedavno se mogu kupiti i u domaćim drogerijama pa ako ovu kremicu ne uspijete nabaviti online, potražite je u fizičkom svijetu. Košta oko 160 kn, ali na akcijama i popustima koji su već u tijeku može je se nabaviti i za manje od sto kuna. Naravno, ako je uhvatite...

Pratite Stil i na Instagramu!

25. travanj 2024 04:54