Overlay
Nosiva moda

Upotpunite garderobu s nekoliko komada odjeće koji se mogu nositi u svim prigodama, a obožavaju ih poznate influencerice

Piše Stil
7. prosinca 2020. - 17:14

Već smo naveliko pisali o ključnim komadima za ovu sezonu. U modu su se vratile pokidane traperice, a novi trend su svakako chunky čizme za kišu. Jako kul su i poluprozirni topovi pripijeni uz tijelo, kao i kombinacije pletiva s pletivom. Ipak Instagram nas nikada ne prestaje inspirirati pa smo nedavno uočili još nekoliko komada koje obožavaju naše omiljene influencerice.

Ova zima definitivno je nešto ležernija pa viđamo manje it komada koji se mogu nositi samo u nekoj određenoj prilici. Baza vašeg ormara trebala bi biti odjeća koja se može nositi na posao, u šetnju gradom, a uz nekoliko promjena može poslužiti i za večeru kod prijatelja, sve dok vas je manje od 10.

Kombiniranje seksi asimetričnog topa sa širokim hlačama i udobnom vestom idealno je za dnevni look, a odbacite li pletivo i dodate cipele na visoku petu najednom imate elegantno večernje izdanje. Kožne hlače se uz robusne čizme i vojnički kaput mogu nositi i na posao, a moći ćete ih odijenuti i u noćnom izlasku jednom kad ova noćna mora završi. Tenisice također odavno više nisu rezervirane samo za sportske aktivnosti, a uz odijela mogu komotno biti dio poslovne uniforme i drugih dana osim casual fridaya. Donosimo izbor iz aktualne high street ponude novih trendi komada odjeće kao i inspiraciju s Instagrama.

Kožne hlače

Super moderan twist na vašu klasičnu kombinaciju traperica i pletiva dogodit će se ako ih zamijenite kožnim hlačama. Posebno dobro će izgledati u monokromatskim kombinacijama, ako su hlače crvene neka i svi drugi komadi budu u njenim nijansama, a ne bojte se ni kombiniranja roze, crvene i bordo. Nama je ipak najdraži izbor crno, sivo, antracit paleta (ne) boja.

image
Zara

Retro tenisice

Ako su tenisice vaša omiljena obuća ove godine da biste bili moderni odaberite one u retro izdanju bilo da se radi o Nikeicama u stilu 70-ih ili New Balanceicama koje podsjećaju na 90-te. Super izgledaju uz hlače od odijela i kapute ili balonere dugo gotovo do poda.

image
Nike
image
Reebok

Pleteni prsluci

Svi se malo furamo na kraljevsku obitelj otkako smo gledali The Crown, a nema ništa što nas više podsjeća na englesko ladanje od udobnih pletenih prsluka. Najbolje pristaju uz košulje, posebno svilene jer daju zanimljiv kontrast materijala čak ako su u istoj boji. Nešto više kul i urbano izdanje postići ćete u kombinaciji s širokim muškim majicama.

image
Mango
image
Cos

Asimetrični topovi

Skandinavke su dokazale kako njihov stil nije prolazan trend jedne sezone već su se prometnule u dugoročne stilske zvijezde. Upravo kod njih često vidimo vrlo jednostavne i elegantne kombinacije koje 'podignu' nekim neobičnim detaljem kao što je asimetrični izrez oko vrata ili top na jedno rame. Izgleda vrlo seksi posebno jako pripijen uz tijelo.

image
Mango
image
Stradivarius
19. travanj 2024 18:46