Overlay
glamur

U ovim ćete kreacijama biti zvijezda svakog partyja: hrvatski dizajneri imaju jako dobre prijedloge za blagdanski look, izdvojili smo najljepše

Piše Stil
Foto DeLight/snimila: Matea Smolčić Senčar
18. prosinca 2020. - 13:22

To što ćemo ove godine slaviti po kućama ne znači da će vam se u svečanim prilikama tolerirati kućna odjeća. Stil vjeruje da u svakoj prilici trebate izgledati itekako reprezentativno, a kako, pored toga, podržavamo domaće dizajnere, odlučili smo se na još jednu turu preporuka za blagdanski look s hrvatskim potpisom. Prve se ture možete podsjetiti ovdje, a u nastavku pogledajte što smo sve izdvojili.

image
Jelena Holec/snimio: Zvonimir Ferina

Jelena Holec ima kolekciju kao stvorenu za sve koji se odjećom poigravaju, vole koketirati s bojama i uživaju u majstorski izvedenim detaljima. Feminizirana kolekcija izražene siluete nosi snažnu poruku dizajnerice koja u svojim kolekcijama kontinuirano slavi snažne žene.

image
DeLight/snimila: Matea Smolčić Senčar

Nam koja god vrata da banete odjeveni poput cure na gornjoj fotografiji, jamčimo vam da će svi pogledi počivati samo na vama. Djevojka nosi haljinu iz kolekcije DeLight by Ivan Friščić, koja nam je toliko dobra da ne možemo odoljeti a da ne izdvojimo još koji primjer.

image
DeLight/snimila: Matea Smolčić Senčar

Za one koji se izrazito nerado odriču hoodica, tajica i slične sportske odjeće A'Marie predlaže nešto ležerniji look u setu od elegantnog donjeg dijela trenerke i strukturiranog topa ili pak topa nalik na običnu sportsku majicu, no daleko elegantnijeg. Predlaže nam da takve komade upotpunimo elegantnim cipelama i moramo priznati da je ovo jedna od rijetkih kombinacija u kojoj takav protuprirodan spoj sjajno funkcionira. Uvjerite se iz priloženog:

image
A‘Marie/snimila: Senja Vild

Zanimljive prijedloge našli smo i u novoj kolekciji brenda LeiLou. Aleksandra Dojčinović kreirala je nekoliko vrlo lijepih outfita, a među njima kao najljepši blagdanski primjer izdvajamo bijelu haljinu s vrlo efektnim izrezom na leđima.

 

image
LeiLou/ snimila: Maja Kljajić
image
LeiLou/ snimila: Maja Kljajić
14. travanj 2024 07:58