Overlay
jednostavno

Tri načina za nositi najpopularniju frizuru ovog ljeta: kopirajte slavne cure koje vole ovaj stil, u posljednje je vrijeme ogroman hit!

Piše Stil
Foto AFP
19. kolovoza 2021. - 14:22

Znate li što je zajedničko sestrama Hadid, Dui Lipi, Halsey, Hailey Bieber i olimpijkama Akiyo Noguchi i Miho Nonaka? Sve u posljednje vrijeme nose pletenice - i to na sasvim nove, zabavne načine. Pletenice su definitivno frizura ljeta 2021, bilo da se nose na klasičan način ili pak na inovativan, a kako vjerujemo da se sasvim dobro snalazite s "old school" pletenicama, predlažemo vam tri nova načina kako ih nositi.

Bella Hadid u posljednje vrijeme rado nosi pletenice, a nedavno nas je podsjetila na jedan đir iz Y2K dana - tanke pletenice koje uokviruju lice. Frizura je to koju je sasvim jednostavno napraviti, a možete birati između dvije varijacije: ostatak kose može biti pušten da slobodno pada ili pak skupljen na potiljku ili vrhu glave.

Njena starija sestra istoj je frizuri dala zanimljiv "twist" tako što je pramenove koji okružuju lice umjesto u klasične pletenice splela u njihovu zaigranu varijantu s puno malih gumica.

  

Drugi kul način za nositi pletenice podrazumijeva repić sastavljen od pletenica. Jednostavn, razigrano i super alternativa standardnom repiću ili pletenici. Pogledajte kako ovaj stil nosi Dua Lipa.

"Olimpijski" način nošenja pletenica vrlo je efektan i moramo priznati da nam je najdraži. Akiyo Noguchi nastupila je s pet uskih pletenica povezanih u rep, a pri tome nije propustila odati počast japanskoj zastavi pa je u pletenice uplela vrpce u odgovarajućoj boji. Miho Nonaka popela se na postolje kako bi primila srebrnu medalju dok joj je kosa na tjemenu bila spletena u dvije pletenice povezane s ostatkom kose u visoki rep.

Pratite Stil i na Instagramu!

20. travanj 2024 15:10