Overlay
glamur

Svi pričaju samo o njih dvije: Jenna Ortega i Zendaya zablistale su na dodjeli nagarada SAG, evo tko se još istaknuo

Piše Stil
Foto AFP
27. veljače 2023. - 11:30

Od kad je osvojila srca gledatelja u ulozi Wednesday Addams, Jenna Ortega u središtu je pozornosti, a zbog utjecaja na modne izbore tisuća obožavateljica novog uratka o neobičnoj tinejdžerici, osobit fokus je na odjeći koju bira za pojavljivanje u javnosti. Sinoć se tako pojavila na dodjeli nagrada SAG, na kojima je nominirana je za izvanrednu glumačku izvedbu u spomenutoj humorističnoj seriji, a jutros svi bruje o haljini u kojoj je pristigla.

image
Valerie Macon/Afp

Odabrala je crnu Atelier Versace haljinu sa sandalama s platformom i nakitom Tiffany & Co. Njen "total black look" sigurno bi zaradio odobrenje osebujne Wednesday, čiji su brojni darkerski outfiti oduševili gledateljstvo.

image
Valerie Macon/Afp

Puno je pažnje izazvala i Zendaya, u predivnoj, bajkovitoj haljini brenda Valentino i raskošnim nakitom s Bvlgarijevim potpisom. Nježnom, pomalo barbiecore dojmu dodatni je naglasak dao makeup u ružičastim tonovima, osobito trepavice istaknute u maniri 1960-ih.

image
Valerie Macon/Afp

Ostali uzvanici dodjele nagrada koji su izazvali pažnju su Cate Blanchett u uskoj crnoj haljini Armani Prive, Julia Garner u Guccijevoj haljini metalik bakrene boje i mary jane platformama, Ana de Armas u srebrno-crnoj kreaciji brenda Louis Vuitton i Cara Delevigne u zainmjljivoj kombinaciji haljine i hlača iz nove kolekcije Caroline Herrere.

image
Valerie Macon/Afp
image
Valerie Macon/Afp
image
Valerie Macon/Afp
11. travanj 2024 09:03