Overlay
definitivni hit

Svi pričaju o ovom modelu cipela luksuznog brenda, a mi smo mu našli puno povoljnije inačice u ponudi high street trgovina

Piše Stil
8. veljače 2023. - 11:36

Još od kad su predstavljene u okviru modne revije za nadolazeće proljeće, svi bruje o satenskim balerinkama kultne modne kuće Miu Miu. Nema tko se od poznatih influencerica nije s njima snimio, a mi ostali samo uzdišemo. Jer romantične cipelice s vrpcom koja ide preko rista stoje čak 700 eura. No to nikoga ne zaustavlja u sanjarenju.

Sveopći hype za nježnim modelom iskoristili su i high street brendovi pa su u svoju aktualnu ponudu ubacili cipele koje su poprilično nalik luksuznom modelu.

Jedne smo primijetili u Manga. Njihova inačica modela o kojem svi pričaju načinjena je od recikliranog poliestera i satena, ima i karakterističnu elastičnu vrpcu. Za razliku od modela koji nudi Miu Miu, Mangove su puno pristupačnije. Preciznije, točno su deset puta jeftinije.

image
Mango

Svoju je verziju predstavila i Zara, doduše s malo većim odmakom u dizajnu. Njihove su balerinke od baršuna, stižu u crnoj i crvenoj boji i koštaju gotovo upola manje - 39 eura. Pa tko voli nek izvoli.

image
Zara

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

17. travanj 2024 20:01