Overlay
neodoljiva simona

Svi bruje o ovoj haljini: glamurozna kreacija u kojoj se na premijeri novog Bonda pojavila Kate Middleton sve je oduševila, istražili smo detalje

Piše Stil
Foto AFP, Jenny Packham
29. rujna 2021. - 09:39

Sve što vojvotkinja od Cambridgea odjene i obuje ili ponese kao modni dodatak postane bestseller. Tako će po svoj prilici biti i s haljinom koju je odabrala za sinoćnju svjetsku premijeru filma o Jamsu Bondu,"No Time to Die" održanu u Royal Albert Hallu u Londonu. Čim su se pojavile prve snimke i fotografije s premijere, društvene mreže su zabrujale o glamuroznoj svjetlucavoj opravi koju je nosila Kate Middleton, a nije trebalo dugo da se dozna tko stoji iza kreacije dostojne princeze.

Haljina je dio nove kolekcije britanske dizajnerice Jenny Packham, što nije neko iznenađenje jer Packham je do sada dizajnirala najmanje osam haljina za vojvotkinju od Cambridgea, uključujući i onu koju je nosila na Olimpijskom svečanom koncertu u Albert Hallu 2012, a dizajnirala je i odjeću za Jennifer Aniston, Miley Cyrus i Keiru Knightley.

Ovoga puta princeza je nosila model Simona, ukrašen zlatnim detaljima. Haljina je uistinu impresivna, dizajn priziva glamur zlatnog doba Hollywooda, a što se tiče cijene, taj je podatak još uvijek misterij. Packhamičine kreacije inače postižu cijenu između 6.500 do 36.500 kuna, no čak i ako si je možete priuštiti, teško da ćete je se uspjeti domoći jer će se Simona, sudeći po sudbini prethodnih komada koje je u javnosti prošetala supruga princa Williama, rasprodati i potom doći na dugu listu čekanja.

Pratite Stil i na Instagramu!

24. travanj 2024 19:12