Overlay
Boje pijeska

Safari stil se vratio: pustinjski šik nikad nije bio ovako privlačan, inspiracija je Lauren Hutton 80-ih

Piše Stil
14. srpnja 2020. - 06:20

Zadnjih dana na društvenim mrežama tinja trend čiji smo povratak, priznajemo odmah, čekali kao ozebli sunce. Ono nam je stiglo, vrućine su na granici podnošljivih, ljeto je vruće i sve ukazuje na jedno.

Vratio nam se safari stil, pustinjski šik, bež i boje pijeska su hit. Bijele košulje nonšalantno zavezane u struku, kaki hlače visokog struka i military. Stranice modnih časopisa pune su ga, a ovaj nas je editorijal u Elleu posebno oduševio. Inspiracija? Lauren Hutton 80-ih.

Sve ono što je predstavljala ova ikona stila vrijedi i za nadolazeće nam ljeto. Peglu za kosu stavite u najdonju ladicu ormara, zaboravite na teški make up i "utegnute" kombinacije. Sljedećih par mjeseci samo ležerno, samo safari.

Primijetili smo da je omiljeni nam ljetni stil ove godine nešto adaptiran. Boje su tu, maslinastozelena, bijela, bež i boja pijeska ili šampanjca, kako vam drago, no u moru lana i prozračnih materijala, primjećujemo i sve veću količinu končanih detalja, trapera i slamnatih modnih dodataka.

Uostalom, idemo bez ograničenja. Evo vam malo inspiracije za moderni safari stil, uživajte u svim nijansama bež boje. Odmak od neonskog i cvjetnog ponekad dobro dođe.

17. travanj 2024 19:22