Overlay
nove kolekcije

Ovo su torbe o kojima svi bruje: tri modela prestižnih brendova mnogima su već na popisu želja - evo za čim uzdišu fashionistice

Piše Stil
Foto Jacquemus
28. rujna 2021. - 10:08

Ženska torbicaodavno nije samo modni dodatak, ona je, radi li se o modelima određenih brendova, kao što je, na primjer, kultna Hermesova 'birkinica', ujedno i statusni simbol. Mnoge od tih torbica su nedostižne običnim smrtnicima i za njih postoje dugogodišnje liste čekanja, no, nasreću, svako toliko stvori se hype oko nekog novog modela. Ove jeseni već se izdvajaju tri.

Balenciagina 'SneakerHead' zapravo je ažurirana verzija popularnog 'Hourglass' modela, ukrašena detaljima s tenisica Balenciagine Track etikete, uključujući mrežastu podlogu, kožne prekrivače i prednji dio s vezicama. Baš kao i izvornik, na vrhu ima prepoznatljivi amblem 'B' i praktični dugi, podesivi remen.

Bottega Veneta ove je sezone među novitetima izbacila i model Chain Casette, podstavljenu crossbody torbu od teleće kože, ukrašenu upečatljivim lancem sa zlatnim finishem. Model na tragu prošlogodišnje padded uspješnice, ali u elegantnijoj, antilop izvedbi, stiže u nekoliko boja, a nama se sviđa ova, blaster.

Jacquemus ima novi model na tragu svog velikog hita. Le Chiquito moyen dolazi u toploj smeđoj nijansi, ukrašen ‘teddy’ detaljima. Već je veliki hit, a predviđa se da će mu u narednim hladnim mjesecima popularnost samo rasti i rasti...

Pratite Stil i na Instagramu!

25. travanj 2024 20:54