Overlay
podiže raspoloženje

Ove jeseni nosimo make up boje nostalgije: zaboravljena nijansa iz 80-ih vraća se u novom ruhu, odabrali smo najbolje iz ponude

Piše Stil
Foto Nars, Tom Ford webshop
29. rujna 2020. - 19:45

Kako razbiti tmurne dane koji nam dolaze, razvedriti sebe i ljude oko sebe kad kiša krene udarati o prozore? Unijeti dozu šarenila u sivilo, osjećati se malo veselije dok kisnete na putu do posla?

Nažalost, rješenje nemamo, ali imamo jedan prijedlog koji bi mogao barem zakotrljati stvari u boljem smjeru. Boje ponekad raspoloženje znače, a ona na usnama mogla bi biti ključna. Ove jeseni baš zato nosimo - fuksiju.

Pomalo zaboravljena nijansa koju obožavaju oni hladnijeg podtona, vratila nam se u novom ruhu, i to možemo zahvaliti Tomu Fordu. Kolekcija za proljeće 2021. obilježena je upečatljivom bojom koja evocira 80-te, a nas je inspirirala da pronađemo make up u sličnim tonovima.

Nars rumenilo 'cool fucshia'

NARS Coeur Battant bright cool fuchsia rumenilo je koje će savršeno pristajati onima koji vole i inače stavljati naglasak na obraze. Uz laganu podlogu, balzam za usne i počešljane obrve, drugog vam make up-a ni ne treba. 

Asos £26.00

MAC ruž Flat Out Fabulous/Tom Ford 'Crush'/L'oreal Vibrant Fucshia

Ako kupujete kvalitetan ruž, MAC je svakako jedna od opcija za uzeti u obzir. Flat Out Fabulous jedna je od popularnijih nijansi kad su u pitanju njihove mat opcije, a savršeno je u skladu s novim trendom boje fuksije. 

Cijena: 174,00 kn

image
nijansa Crush $56 
Tom Ford
image
Vibrant Fucshia $9.99
L‘oreal

Za ljubitelje tekućih mat ruževa, tu je Yves Saint Laurent 'Arcade pink'.

image
Arcade Pink, $18,50 
Yves Saint Laurent

Sjenilo Maybelline Fierce Fucshia

Za one najhrabrije. Sjenilo u boji fuksije možda je dramatično za "dnevni make up", ali laganim blendanjem i decentnim ostatkom make up-a, može postati divan način za razbiti rutinu.

23. travanj 2024 20:32