Overlay
počeli su popusti

‘Odijevamo ljude, a ne tijela‘ Desigualov je moto, a njihova nova kolekcija pravo je slavlje individualnosti i autentičnosti

Piše PROMO
Foto Desigual
14. lipnja 2021. - 14:26

Desigual je poznat po svojoj individualnosti i jedinstvenom karakteru svojih kreacija kojima je cilj pružiti autentičnost kupcima diljem svijeta kako bi izrazili najbolju verziju sebe. “Odijevamo ljude, a ne tijela“, njihov je moto, a njihova kolekcija uključuje artikle koji se oslanjaju na aktualne trendove, a svejedno će se moći nositi generacijama.

image
Desigual haljina 759 kn, snižena na 529 kn

Brend se od 80-ih kad je osnovan širio i stjecao obožavatelje svugdje gdje se pojavljivao, a prošle je godine uključen među 30 španjolskih modnih marki koje imaju najveći potencijal izboriti se u pandemiji, zahvaljujući inovativnosti i novom načinu komuniciranja.

image
Desigual haljina 909 kn, snižena na 634 kn
Desigual

U 2019. preokrenuli su svoj logotip i lansirali novi identitet te postigli nekoliko jako uspješnih suradnji među kojima i onu s kolumbijsko- američkim dizajnerom Estebanom Cortazarom koju se još uvijek može kupiti, a krasila je i naslovnicu Voguea.

image
Desigual kupaći kostim 529 kn
Desigual

Noviteti u njihovoj novoj kolekciji su trendi komadi kao što su crop-topovi i mom jeans hlače kojih do sada nisu imali. Uz standardne core artikle s galaktičkim printovima tu su sada i novi uzorci, ali i monokromatski materijali. Haljine, iako u potpunosti u skladu sa suvremenim modnim strujanjima i dalje su neprolazne te se mogu nositi generacijama.

image
Desigual torbica 449 kn, snižena na 314 kn
Desigual

Čitava linija je koncipirana tako da se može odabrati i za večernji izlazak u grad, kao i nositi danju za odlazak na plažu pa iz Desiguala ističu da je njezina glavna kvaliteta upravo višestruka mogućnost kombiniranja za sve one koji ne žele izgledati isto kao svi ostali.

image
Desigual tunika 529 kn, snižena na 369 kn
Desigual

U Desigualu je upravo  krenulo i sniženje pa zato ugrabite omiljene komade koji će vas istaknuti iz mase! Ovdje pogledajte snižene artikle.

image
desigual popusti
18. travanj 2024 05:24