Overlay
Biste li se ošišali?

Najkontroverznija frizura 2020. postala je i najpopularnija: točku na i stavila je Rihanna koja je upravo ošišala fudbalerku

Piše Stil
Foto Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
27. prosinca 2020. - 18:04

Za fudbalerku možemo definitivno reći da djeluje polarizirajuće na modne znalce. Dok su jedni sretni što je frizura donijela dašak odvažnosti u stil brojnih zvijezda, drugi su zgroženi što doživljava svoj 'comeback'. Posljednja u nizu koja ju je ošišala je Rihanna, a nakon što ona prigrli neki trend više ništa ne bude isto.

Miley Cyrus započela je s trendom još u siječnju, a savršeno ga je uklopila u svoj novi modni, ali i glazbeni izričaj povratkom u 70-te godine prošlog stoljeća.

I druge zvijezde koje su je pratile u tome možemo svrstati u kul celebrity ekipu koja se ne boji riskirati. Tu su zvijezde serije 'Euforija' Barbie Ferreira i Jacoba Elordij, kao i Maisie Williams koja se uspješno pozicionirala među trendonoše otkako je završilo snimanje 'Game Of Thronesa'.

Pjevačica Christine & The Queens nosi varijacije na temu svoje fudbalerke već duže vremena, ali njen stil toliko je upečatljiv da ge je bilo teško, ako ne i nemoguće imitirati brzo. Brendovima je trebalo više mjeseci, ako ne i godina da u kolekcije ubace kožne remene i tregere koje je nosila u svojim spotovima i na koncertima, pa je slično bilo i s kosom.

U međuvremenu, još u listopadu, Rihanna je poslala mnoge modele uključujući Caru Delevingne i Raisa Flowers niz pistu Savage x Fenty s fudbalerkama, a sada se čini da je pjevačica i beauty poduzetnica i sama odlučila isprobati look.

Prošlog tjedna, uoči Božića, Rihanna je odletjela kući na Barbados i od tada je u nekoliko navrata viđena s frizurom, a fanovi koji su je susretali objavljivali su zajedničke fotografije. Ona je naposljetku sama na Instagram pustila slike koje je snimila njezina prijateljica Melissa Forde, a na kojima se vidi kako zvijezda pozira u bikiniju od trešanja i malenim Chanel torbicama.

 

19. travanj 2024 12:03