Overlay
Ulovite poglede

Mrežaste torbe za sve ljetne kombinacije: pogledajte najljepši izbor od high street do high end trgovina, ovaj komad ultimativni je hit

Piše Stil
Foto Shutterstock
7. kolovoza 2020. - 17:02

Mrežaste torbe već drugu sezonu zaredom upotpunjuju ljetne kombinacije u svim prilikama. Dok smo ih prije doživljavali uglavnom kao neugledni dodatak za odlazak na tržnicu, sada postoje u svim verzijama, od onih za plažu sve do večernjih torbica sa šljokicama i perlicama.

Imale su svojih uspona i padova, ali pletene torbe možemo vidjeti više-manje svakog ljeta, a prije nekoliko godina Francuskinje su ih vratile u modu kao ultimativni hit. Očekuje li to sada torbu nalik ribarskoj mreži u svim njenim varijacijama? Ono što joj sigurno - ne nedostaje joj ležernosti koju obećava čak u većoj mjeri od pletene.

Jedina mana ove torbe je što svatko može vidjeti što nosite u njoj. Za slučaj da vam to smeta možete iskoristiti platnenu torbicu i u nju utrpati sitnije stvari za koje ne želite da vam ispadnu ili da ih drugi vide. Tako su učinili i pojedini brendovi koji nude svoje primjere mrežastog ljetnog hita s platnenim umetkom već na policama. S druge strane, predlažemo da namjerno ostavite neki detalj vidljivim, npr. simpatičnu polaroid fotografiju s odmora da vas stalno podsjeća na lijepe uspomene, kul privjesak za ključeve ili neki upečatljivi novčanik.

Osim tog problemčića ove torbice su lagane i zauzimaju jako malo prostora što ih čini idealnima za ljetna pakiranja kada se morate odlučiti koja je to još jedna torba koju ćete ubaciti u kofer ili je možete držati u autu “za svaki slučaj.”

Iako su materijali od kojeg su napravljene uglavnom i dalje konopi sada postoje i u kožnim, plastičnim i drugim varijantama pa im shodno i cijene variraju. Pogledajte izbor koji smo pripremili misleći na sve te razlike.

image
Staud torbica/Farfetch
image
Mango torbica
image
Mango torbica
image
Phillip Lim/Farfetch
image
Jil Sander/Farfetch
image
Miu Miu/Farfetch
image
Prada torbica
image
Zara torbica
18. travanj 2024 23:11