Overlay
naš top 5

Kažu li za vas da imate mota? Poslušajte naše savjete i prijedloge, izgledat ćete, bez pretjerivanja, savršeno od glave do pete

Piše Stil
28. kolovoza 2020. - 10:39

Tko ne bi volio čuti da drugi za njega kažu kako ima mota? Poslušajte naše savjete i prijedloge i jamčimo vam da će se to govoriti i o vama. I ono što je još važnije: i sami ćete to misliti o sebi.

1. Treba vam cijela

Sočni plod lubenice osvježit će vas i pomoći vam da zdravo pocrnite i boju dugo zadržite, stoga je jedite što ćešće. No ne zanemarite koštice! Nutricionisti tvrde da su pune vrijednih nutrijenata, a njihovo ulje u posljednje je vrijeme veliki hit. Čisti kožu i sužava pore istovremeno hidratizirajući, brzo se upija i smiruje upale.

2 Postojane obrve

Jeste li ikad izašli iz mora bez obrva? Izbjegnite nezgode i odlučite se za polutrajne tretmane bojenja. Mi smo iskušali japansko bojanje, o čemu više možete pročitati na našoj web stranici, a isprobali smo i henna tretman. Preporučit ćemo ga svima koji nisu sigurni da će još godinu, dvije nositi isti oblik, jer traju tek par tjedana. Zbog toga je tretman znatno povoljniji. I bezbolniji.

3 Prava nijansa

Uhvatili ste boju i sad vam treba novi ruž za usne. Ah, te slatke brige. Riješit ćemo vam ih ovim prijedlogom: Christian Louboutin Silky Satin Lip Colour. Svilenkasta formula satkana od finih pigmenata i bogatih prirodnih ulja na usnama traje i do četiri sata, a dolazi u predivnoj paleti boja, od kojih nam se najviše svidjela ova, Lusita.

4 Romantične espadrile

Jako nam se sviđaju espadrile i natikače domaćeg brenda Evita, iza kojeg stoji mlada dizajnerica Tanja Filipović, a jedan od najsimpatičnijih modela nam je ovaj s točkicama. Ručno su rađene od prirodnih materijala, jute, pamuka i lana. Više pročitajte na našoj web stranici ili na stranici Evita Collections.

5 Nježna fuksija

Tražite li ljetni komad za izazvianje posebnog dojma, nećete pogriješiti s Boudoireovim  modelom poetičnog imena Soft Fuchsia. Tunika od pamučnog batista s volan rukavima i ručno izrađenim ružama potpuno nas je opčinila i baš bi rado prošetale u njoj palubom neke jahte ili terasom kakvog finog cocktail bara. 

23. travanj 2024 20:33