Overlay
zanimljivo

Cijelo lice našminkano samo jednim proizvodom? Hrvatska beauty blogerica isprobala je trik s TikToka i objavila rezultat

Piše Stil
Foto Ben Stansall/Afp
12. siječnja 2023. - 08:53

U jeku poskupljenja i usred sezone zimskog sna, kad nam je najvažnije uštedjeti koji eurić i ukrasti još barem minuticu sna, jako nam zanimljivo zvuče ideje poput ove: jednim jedinim proizvodom izvesti cjelokupni makeup. Je li to uopće izvedivo, samo tako preskočiti nanošenje proizvoda za konturiranje, rumenila, sjenila i tko zna čega sve još? Da ne biste eksperimentirali sami, potražili smo savjete s društvenih mreža i pronašli video beauty influencerice Hayley Bui, koja je za ovaj pokus koristila ruž brenda Anastasia Beverly Hills u zagasitoj nijansi toffee.

Hayley je uz pomoć ruža našminkala ne samo usne, nego i ostatak lica, odradivši čak i konturiranje nosa i linije čeljusti. Mora se priznati da je rezultat poprilično dopadljiv. Problem je samo u cijeni proizvoda (30 eura), no ako se iz računice izbace ostali proizvodi, iznos i nije tako strašan.

Hayleyn u je metodu isprobala i Mirte Miler, hrvatska beauty blogerica s jakom vojskom pratitelja (njih preko 950 tisuća), koja je također koristila spomenuti proizvod. Najprije ga je nanijela na usne i, bez iznenađenja, bila zadovoljna rezultatom, a nakon toga je ruž vrlo uspješno iskoristila kao rumenilo i sjenilo. Za konturiranje je ipak promijenila nijansu, vjerojatno zbog toga što nema isti ton lica kao Hayley pa, ako ćemo strogo gledati, nije ostala u okvirima ideje "jedan proizvod, cijelo lice", ali u širem smislu nije puno prekršila pravila jer ipak je riječ o proizvodu iste vrste. 

Na kraju je presudila u korist ovog trika, a i mi, ovako gledajući njih dvije kako se uljepšavaju na brži, praktičniji i ekonomičniji način zaključujemo da je ovo ideja koju vrijedi zapamtiti.   

Pratite Stil na Instagramu i Facebooku!

18. travanj 2024 21:28