Overlay
efektno

Amal Clooney zablistala je u haljini prestižnog brenda, ali mnoge je više zaintrigirao njen modni dodatak koji se može nabaviti za 67 kuna. Evo gdje!

Piše Stil
Foto Niklas Halle‘n/ AFP
13. listopada 2021. - 09:38

Amal Clooney pojavila se na premijeri filma "The Tender Bar" na London Film Festivalu u elegantnoj bijeloj haljini prestižnog britanskog brenda 16Arlington, ali ono što je mnogima posebno zanimljivo u kombinaciji koju je odabrala za ovu priliku je modni dodatak koji čak i daleko manje glamuroznim haljinama od one koju je nosila gospođa Clooney može podariti dozu luksuza.

image
Niklas Halle‘n/ AFP

Pernata boa koju je Amal nosila po svoj prilici nije s Amazona niti ju je platila 10 dolara - podatak odakle je točno njen pernati ukras i s čijim je potpisom još nije objavljen - no to ne znači da vi ne možete.

image
Niklas Halle‘n/AFP

Iskoristite je kao dodatak popularnim satenskim haljinama tankih naramenica, kad želite do kraja isfurati hippie look sa zvonastim trapericama ili u trenutcima kad poželite imati malo luckaste samouvjerenosti Harryja Styla. Zabavite se, za "male pare".

Evo nekoliko pristupačnih primjera, prva dva su s Etsyja, naredna dva s Amazona, a treći je sa The Knot Shopa, webshopa posvećenog opremi za vjenčanja.

image
Flydreamfeathers 121 kn
image
Flydreamfeathers 67 kn
image
Happy Feather, 104 kn
image
Handy Liddy, 78 kn
image
The Knot Shop, 71 kn

Pratite Stil i na Instagramu!

26. travanj 2024 00:27