Overlay
istinska atrakcija

Nakon dvogodišnje pauze vraća se San Sustipanske Noći! Ovogodišnja postava uistinu je zvjezdana, bosih nogu ćemo plesati uz najveća imena domaće scene

Piše Stil
Foto Luka Kivela
17. lipnja 2021. - 15:45

Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane viškom posla i pandemijom, splitska glazbena manifestacija "San Sustipanske Noći" konačno se vraća u grad pod Marjanom. Kako doznajemo od organizatora, vrata Sustipana ponovno će se otvoriti za sve ljubitelje dobre glazbe i plesa na bosim nogama. 

- Već smo lani najavili da nam prve večeri, 14. srpnja, dolazi jedna jedina "Boginja besmrtna sam pored tebe", Josipa Lisac, a druga je večer, 15. srpnja, rezervirana je za velikog splitskog gospodina, gospodina s velikim G: stiže nam Gibonni i vjerujemo da će to bit koncert prepun vrhunske glazbe i sentimenta - rekli su nam organizatori.

- U skladu s mjerama i epidemiološkom situacijom, ovogodišnji San Sustipanske Noći biti će realiziran u malo drugačijem izdanju, s više stajaćeg prostora, međutim o tome ćemo vas obavijestiti u narednim tjednima - poručili su iz Ritam produkcije.

19. travanj 2024 06:24