Overlay
Stiže u prosincu

Izašao je prvi trailer za ‘Dune‘ Denisa Villeneuvea i film izgleda spektakularno: evo koga ćemo gledati uz Timothéeja Chalameta u SF hitu

Piše Stil
Foto IMDB
10. rujna 2020. - 12:06

U prosincu u kina stiže film koji će, ako je suditi prema traileru, biti zaista spektakularan. Sinoć je konačno izašla najava za novi projekt Denisa Villeneuvea, redatelja koji je svoj status zaslužio i opravdao filmovima kao što su "Sicario", "Dolazak" i "Blade Runner 2049".

A nakon pauze zbog koronavirusa trebao nam je baš jedan ovakav filmski spektakl. "Dune" zasad djeluje i više nego obećavajuće.

Radi se o prvoj filmskoj adaptaciji kultnog SF romana Franka Herberta s istoimenim nazivom. U planu su dva filma, od kojih je najava za prvi u serijalu tek izašla, a možemo ga očekivati u kinima 18. prosinca ove godine. 

U glavnoj ulozi gledat ćemo Timothéeja Chalameta, a uz njega glume i Rebecca Ferguson, Zendaya, Oscar IsaacStellan Skarsgård, Jason Momoa, Josh Brolin i Javier Bardem. Između ostalih.

Na društvenim su mrežama korisnici već izrazili oduševljenje ovom glumačkom postavom.

Da film djeluje obećavajuće upućeni podupiru i činjencom da je za scenarij zaslužan Eric Roth, čovjek koji je radio na filmovima poput "Forresta Gumpa" i "A Star is Born".

Kako biste stekli bolji uvid u radnju, pogledajte video s pitanjima i odgovorima glumačke postave koji je izašao kad i trailer.

18. travanj 2024 22:28