Overlay
novi materijal

Glazbena utjeha za sve koji ne mogu prežaliti raspad The Bambi Molestersa: oduševio nas je novi singl domaćeg benda B. Confidentiala & The Secret Four

Piše T.S.M.
29. rujna 2021. - 10:15

“Black Is the Colour Of My Baby’s Soul / Satan Is Her Name” naziv je prvog singla koji je za slovensku etiketu Martin’s Garage Records snimio zagrebački bend B. Confidential and The Secret Four, nova grupa Dalibora Pavičića iz nekadašnjih The Bambi Molestersa. Zvuk i ugođaj bivše grupe osjeća se i u ovom singlu, snimljenom još sredinom ljeta 2020. u Vintage Industrial Baru.

Za pjesmu na kojoj na saksofonu gostuje Spencer Evoy (MFC Chicken), snimljen je i spot, potpuno u skladu sa singlom, no You Tube nas upozorava da nije za osjetljive oči, stoga ako su i vaše takve, nemojte ga gledati. Ipak, naćulite uši jer pjesma je (mrzimo ovaj izraz, ali ovdje se baš dobro uklapa) - mrak.

Inače, za one koje zanima više o grupi, B.Confidential and The Secret Four trenutno svira u sastavu: Branko Radovančević (vokal), Mislav Kurspahić (bas), Ivan Horvatić (bubnjevi) Dalibor Pavičić i Matko Botić (gitare). The Secret Four nastao je krajem 2019. godine na incijativu Dalibora Pavičića (The Bambi Molesters, The Strange) kojem su se pridružili Bruno Vrgoč (gitara), Ivan Horvatić (bubnjevi) i Mislav Kurspahić (bas). Nedugo nakon osnivanja u bend dolazi pjevač Branko Radovančević (B. & The Bops) i bend mijenja ime u B. Confidential and The Secret Four. Dolaskom Branka, prvotno zamišljeni instrumentalni repertoar, na tragu onoga što je Dalibor radio u The Bambi Molesters, proširuje se primitive garage pop soul klasicima i obradama opskurnih pjesama 50-tih i 60-tih.

Novi singlovi očekuju se do kraja godine, a za ovaj aktualni artwork je osmislio Zvonimir Haramija - Hans.

Pratite Stil i na Instagramu!

19. travanj 2024 03:34