StoryEditorOCM
Više od sportakakva priča

‘Zatrudnjela sam, a imam dečka koji me ostavio jer me u Dubaiju čeka šeik‘; Gimnastičarka otkrila sve i objavila kraj

Piše Sport SD
30. svibnja 2024. - 13:03

Poznata gimnastičarka odlučila je prekinuti naklapanja i objaviti - kraj. Gotovo je.

- Službeno završavam svoju sportsku karijeru gimnastičarke, ovaj post je da izbjegnem glasine da sam zatrudnjela ili se udala, a zapravo imam dečka koji me ostavio, a šeik u Dubaiju čeka.

Ne ne i još jednom ne. Nažalost ponekad ima puno nepravde u našim životima, nosim se s njima u životu kao i svi mi, ali nakon jedne sam zaključila da je dosta i to je to.

Žalim li zbog ovoga? - ne, čak ni malo. A ovu priču ću vam ispričati neki drugi dan, strpite se i dok sve pripremim - nemojte napisati članak da sam već rodila blizance i time završila karijeru - napisala je poznata Ukrajinka Vlada Nikolčenko.

Ukrajinska gimnastičarka  u studenome je prošle godine izbačena iz reprezentacije nakon objave na Instagramu kojom je izražavala mržnju prema Poljskoj; kasnije se ispričala, objasnivši to psihičkim slomom.

- Ujutro mi je pokvarilo raspoloženje. Mrzim ovu zemlju svim srcem. Mrzim ovu zemlju svim srcem, a najviše od svega mrzim ljude koji ovdje žive. Ovdje sam samo zato što je aerodrom u mojoj rodnoj Ukrajini zatvoren... - napisala je.

Isprika joj nije pomogla, zaradila je suspenziju.

Potom je i objavila potresne fotografije iz svog Kijeva, a na jednoj od njih je strelica pored razrušene kuće koja pokazuje njezin dom.

- Balistički projektil pogodio je zgradu u centru. Ovo sranje svaki dan - napisala je tužna Vlada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 07:48