StoryEditorOCM
Više od sportafantastično

Veliko srce poznatog košarkaša: sa suprugom pomaže izgradnju izletišta za djecu s invaliditetom

Piše R. R.
18. kolovoza 2024. - 13:49

Bosanskohercegovački košarkaš, koji je ostavio duboki trag i u Hrvatskoj igrajući za Cedevitu i Zadar, Jusuf Nurkić i njegova supruga Emina nastavili su oduševljavati javnost humanitarnim radom. Obitelj Nurkić je odlučila pomoći izgradnju kluba "Zmajevo srce", prenose mediji u BiH. Uz to su posjetili i caffe-klub "Zmajevo srce", ugostiteljski objekt u kojem su rade osobe s Down sindromom i drugim invaliditetima.

Tom prilikom obitelj Nurkić je odlučila podržati izgradnju izletišta Zmajevo srce, čiji će korisnici između ostalog biti djeca s invaliditetom i djeca oboljela od malignih oboljenja. Nakon što ih je autor Omer Isović upoznao s projektom, te im objasnio da će na izletištu djeca boraviti besplatno uz osiguran besplatan doručak zahvaljujući kompanijama koje su odlučile podržati ovu lijepu priču, Jusuf i Emina Nurkić su odlučili financirati izgradnju objekta za boravak djece.

Veliko hvala Emini i Jusufu jer su podržali projekt koji je jedinstven ne samo u BiH nego u svijetu - naveo je Omer Isović, predsjednik udruženja "Zmajevo srce".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 08:16