StoryEditorOCM
Više od sportagore mreže

Uvijek je na pravom mjestu: Ivana Knoll završila u društvu najboljeg svjetskog napadača

Piše R. R.
30. lipnja 2023. - 21:53

Ivana Knoll je svjetsku slavu stekla na tribinama. Velika navijačica reprezentacije Hrvatske u centar pozornosti došla je 2018. godine u Rusiji, a o njoj se dosta pričalo i u Kataru prošle godine.

Knoll je postala meta zanimanja navijača širom svijeta. Popularnost joj je enormno rasla, a ona je to maksimalno iskoristila da se probije na veliku scenu. Nakon brojnih obaveza koje je imala u manekenskoj karijeri došlo je vrijeme za odmor. Otišla je na Ibizu i tamo je vrlo aktivna u promociji.

Ivana Knoll je svjetsku slavu stekla na tribinama. Velika navijačica reprezentacije Hrvatske u centar pozornosti došla je 2018. godine u Rusiji, a o njoj se dosta pričalo i u Kataru prošle godine. Knoll je postala meta zanimanja navijača širom svijeta. Popularnost joj je enormno rasla, a ona je to maksimalno iskoristila da se probije na veliku scenu. Nakon brojnih obaveza koje je imala u mane-kenskoj karijeri došlo je vrijeme za odmor. Otišla je na Ibizu i tamo je vrlo aktivna u promociji. Uspjela je naletjeti i na jednog od najboljih nogometaša svijeta. Erling Haaland je bio u prolazu kada ga je ona zamolila za fotografiju. Naravno, Erling je pristao. Ivana se brzo pohvalila na društvenim mrežama i dobila je brojne komentare. Mnogi se pitaju kako joj samo polazi za rukom da se uvijek nađe u pravo vrijeme i na pravom mjestu, ali očigledno je jednostavno stvorena za privlačenje pozornosti.

Uspjela je naletjeti i na jednog od najboljih nogometaša svijeta. Erling Haaland je bio u prolazu kada ga je ona zamolila za fotografiju. Naravno, Erling je pristao. Ivana se brzo pohvalila na društvenim mrežama i dobila je brojne komentare.

Mnogi se pitaju kako joj samo polazi za rukom da se uvijek nađe u pravo vrijeme i na pravom mjestu, ali očigledno je jednostavno stvorena za privlačenje pozornosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:37