StoryEditorOCM
Više od sportaZbog jedne ljubavi?

Svi su ostali ‘paf‘, Brekalov trener u euforiji nakon gola svoje momčadi poljubio udanu televizijsku novinarku

Piše F. V.
19. travnja 2024. - 18:29

U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Konferencijske lige protiv Viktorije Plzen talijanska Fiorentina je na svom stadionu Artemio Franchi slavila nakon produžetaka 2:0. Nakon što je prvi susret u Češkoj završio bez pogodaka, time je sastav iz Firence izborio plasman u polufinale gdje ga čeka belgijski Club Brugge. Međutim, taj susret završio je u fokusu talijanske javnosti i zbog drugih razloga.

U 92. minuti susreta Argentinac Nicolas Gonzales zabio je za vodstvo Fiorentine. A kada je u 108. minuti kapetan Cristiano Biraghi zabio i drugi pogodak, bilo je jasno da će po svemu Talijani u iduću rundu natjecanja. U oduševljenju i slavlju nakon pogotka domaći trener Vincenzo Italiano (46) je sve iznenadio i poljubio poznatu talijansku sportsku novinarku Vanessu Leonardi (51). Od tog trenutka za dio javnosti je prolaz ‘viola‘ pao u drugi plan, a počela su nagađanja o ljubavnoj vezi Italiana i Leonardi.

Isprva nije bilo jasno o kome se radilo zbog toga što je Leonardi bila u jakni i s kapuljačom na glavi, ali brzo su se složile kockice mozaika. Trener kluba iz kojeg je zimus na posudbu u Hajduk stigao Josip Brekalo i poznata novinarka tv kuće Sky Leonardi dosad nisu u javnosti bili poznati kao par. Dio talijanskih medija to i demantira, navodi se da je Leonardi već 17 godina u braku s kolegom (Maurizio Compagnoni) i da je u pitanju bio samo poljubac u obraz. Prosudite sami. Trenutak poljupca možete pogledati OVDJE.

Zanimljivo, nije ovo prvi put da je Leonardi neki nogometni trener poljubio na utakmici, dok je bila uz travnjak. To je 2009. godine napravio i tadašnji trener Siene Alberto Malesani. U euforiji nakon jedne pobjede izborene pogotkom u zadnjoj minuti tada je zagrlio i poljubio talijansku novinarku.

image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 15:47