StoryEditorOCM
Više od sportaona stoji iza nikole

Samozatajna Vanja Kalinić rijetko je u javnosti, s 15 godina napustila je roditeljski dom, živjela sama do mature...

Piše Sport SD
24. studenog 2023. - 15:14

Vraća se Nikola Kalinić. Vijest je to koja je danas odjeknula s Poljuda.

- Ima on volje, svi imamo volje. Imao sam razgovor s njim jučer i to u dobrom pravcu. Nikola smatra da mu trebaju pripreme za pripreme i ako bude sve u redu sa zdravljem, priključit će nam se na zimskim pripremama - rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan na presici uoči utakmice s Istrom.

A kakav bi to uspješni muškarac bio, ako iza njega ne stoji prava žena. Vanja Kalinić samozatajna je supruga koja nikako nije jedna od onih žena nogometaša koje se obožavaju eksponirati s povodom i bez njega. Par je devet godina proveo u vezi, a "da" su izgovorili 2013. godine. Trenutno imaju dvoje djece, sina Matea i kćer Lote.

No, bez obzira na to što ne voli medijsku pažnju, nešto se o lijepoj Pelješanki ipak zna. U davnom intervjuu koji je dala za "Slobodnu", Vanja je otkrila nekoliko stvari. Obožava modu, rekla je da joj je to najdraži ispušni ventil u rijetkim trenucima kad se može posvetiti samo sebi. Po objavama koje dijeli na društvenim mrežama, rekli bismo da se njezin hobi i vidi. Odjeća nije usklađena samo na njoj, već i na djeci, a sumnjamo kako je Nikola zadužen za to.

Zbog Nikoline su se karijere često selili, do Firence, Manchestera, kad je igrao za engleski Blackburn, a živjeli su i u Dnjipru u Ukrajini. Međutim, prije zajedničkog života, Vanja je puno godina provela sama

- Iz moje skromne biografije s ponosom volim istaknuti to što sam s petnaest godina otišla iz roditeljskog doma i četiri godine živjela sama dok nisam maturirala. Sigurno je to razlog zbog kojeg sam sazrela prije no drugi. Kad smo se Nikola i ja zaljubili, bili smo praktički još uvijek tinejdžeri, tako da je ostatak moje biografije usko vezan uz njegovu karijeru - kazala je samozatajna supruga.

A kakav je Nikola na modnim terenima?

- On kao tipično muško, sve mu je dobro i isto, pa tako da mu se pred očima pojavim u bijeloj majici, a nakon toga u haljini s kristalima, on ne bi primijetio razliku. Komentar bi bio tko i svaki put: ‘To ti je čudo, jesi li gotova?’ - kroz smijeh je tada rekla Vanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 17:59