StoryEditorOCM
Više od sportareket u ruke

S Ivoševićem je ušla u policijsko auto, a bila je vrsna tenisačica, igrala na turnirima s Karlovićem, Ljubičićem...

Piše Pero Smolčić
30. siječnja 2024. - 16:04

Drama na Gripama, Bojan Ivošević priveden, akcija stablo opet je bila u điru. 

Bojan Ivošević sukobio s investitorom Igorom Kraljevićem koji je krenuo s čišćenjem parcele, opširnije možete pročitati ovdje.

Došlo je do verbalnog prepucavanja, nakon čega je dogradonačelnika, Kraljevića i još jednu žensku osobu, susjedu spornog zemljišta privela policija. Ivošević je sa smiješkom ušao u policijsko vozilo. Kako smo doznali, riječ je o Meliti Mrsić.

E, nama je to malo zazvonilo. Melita Mrsić, za one koji su dublje u tenisu nije nepoznato ime. Prije dvadesetak je godina žarila i palila domaćom teniskom scenom. Nije uspjela ostvariti veliku profesionanu karijeru, ali je imala nekoliko zapaženim nacionalnih ostvarenja. Tako je, primjerice, 1997. bila brončana na junorskom Prvenstvu Hrvatske u parovima (s Marijom Serdarušić) i mješovitim parovima (s Juricom Pivčevićem). Ženske su parove te godine osvojile kasnije uspješna reprezentativka Jelena Kostanić i Lara Ercegović. Zanimljivo, te je godine Ivo Karlović bio juniorski dvoranski prvak Hrvatske, Ivan Ljubičić drugi... Te je godine Melita dobila nagradu za najperspektivniju solinsku sportašicu.

Melitom se hvale u njezinom Solinu.

‘Igračice i igrači Tenis kluba “Dalmacijacement” koji su ostavili trag u povijesti kluba, a veliki broj navedenih ima fakultetsku naobrazbu ili su upravo na studiju u zemlji i inozemstvu: Vedrana Domazet ’79, Lana Roje ’81, Andro Tartaglia ’81, Melita Mrsić ’82...‘.

Zanimljiva crtica za ljubitelje ‘bijelog sporta‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 19:11