StoryEditorOCM
Više od sportauživa u grad

Rakitićeva Raquel Mauri prošetala Splitom i pohvalila se specijalnom torbicom, cijena je baš paprena

Piše Sport SD
5. listopada 2024. - 21:39

Ivan Rakitić iz utakmice u utakmicu sve više pokazuje svoju klasu te postaje sve bitniji kotačić Gattusovog Hajduka. Nismo ni sumnjali, kao ni gomila navijača koji su se skupili na Poljudu na spektakularnom Ivanovom dočeku.

Čini se da navijači uživaju u Ivanovim predstavama, ali jednako tako i on, ali i cijela obitelj Rakitić, doima se zadovoljno u Splitu. Prema svjedočanstvo samog Ivana jedna od presudnih u njegovoj odluci da potpiše za Hajduk bila je njegova supruga Raquel. 

Vidimo da gospođa Rakitić baš uživa u Splitu, čini se da je njezinom andalužanskom temperamentu ‘sjeo‘ jednako tako, ako ne i temperamentniji Split.

- Obožavam Sevillu, obožavam živjeti ovdje radi klime, ljudi su otvoreni prema svima. Nikad ne želim napustiti ovaj grad. Ako me život odvede negdje drugdje, OK, ali ovo je moj grad, moja zemlja - kazala je Raquel.

Nije Sevilla, ali nije ni loše u Splitu. Stoga Raquel često objavljuje fotografije iz Splita, a sada se pohvalila zanimljivom kombinacijom te poprilično posebnom Louis Vuitton torbicom koja stoji oko 4.500 eura.

Riječ je o ograničenoj seriji čija je cijena doista paprena. 

Rakitići imaju i vikendicu u Nečujmu na Šolti, pored Seville Split i okolica postaju njihova rezidencija. A svaki se detalj prati i među navijačima Hajduka, svaka kockica treba sjesti na mjesto da se na kraju dođe do titule. Svakako je bitno i kako će igrati i osjećati se Rakitić i njegovi u gradu. Zasad sve štima.

image
Vojko Basic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 21:39