StoryEditorOCM
Više od sporta‘tamo dolje‘

Poznati tenisač proživio je pravu dramu, prijetila mu je amputacija: ‘Ne znam kako da vam ovo kažem na lijep način...‘

Piše SN
24. listopada 2024. - 09:05

Andreja Rubljova u posljednje vrijeme teniske loptice nešto manje slušaju, ali one druge loptice u dobrom su stanju. A to je lijepa vijest, jer nakon ovogodišnjeg US Opena proživljavao je dosta neugodnosti, otkrio je uoči dolaska na turnir iz serije 500 u Baselu - pišu Sportske novosti.

Naime, Rus je kazao da ga je ljetos uhvatio problem s genitalijama, a najteže trenutke doživio je nakon ispadanja iz osmine finala američkog Grand Slama.

- Ne znam kako da vam ovo kažem na lijep način... Zamalo sam izgubio jaje - krenuo je trenutno sedmi tenisač svijeta, inače s petim mjestom kao najboljom pozicijom karijere na ATP ljestvici, pa prepričao kako je sve to izgledalo.

image
AFP

- Imao sam mnogo sreće. Kažu da, ako vam krv prestane teći "tamo dolje", imate pet ili šest sati, a onda vam slijedi amputacija. Osjetio sam bolove pa odlučio otići u bolnicu. Odmah su me provjerili i proveli kao hitan slučaj za operaciju. Prije nego što su me uspavali, potpisao sam dozvolu da mi, prema potrebi, amputiraju jaje. Operirali su me između četiri i pet sati, na kraju je sve super prošlo.

Dakle, problem više ne postoji, a Rubljov trenutno na švicarskom turniru pokušava isprati gorak okus iz Stockholma, gdje je u četvrtfinalu u dva seta izgubio od Stana Wawrinke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2024 09:05